Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Do rozpadající se vývojářské firmy přijde svérázný a upovídaný stážista Cher (Kasidet Plookphol), který zde vyvolá značný rozruch. Zjišťuje, že jako jediný dokáže vycházet s nerudným šéfem Gunem (Jiratchapong Srisang), jehož pozornost Cher přitahuje. Ovládnou své vzájemné city, nebo si společně začnou léčit staré šrámy na duši? (emkon)

(více)

Recenze (5)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

✨𓂃 ࣪˖ 𝘮𝘺 𝙘𝙤𝙢𝙛𝙤𝙧𝙩 𝙨𝙝𝙤𝙬 🫧 𓇼 moje první hodnocení byly čtyři hvězdičky. v té době jsem teprve objevila pár forcebook a napsala jsem, že jsou ta nejlepší věc na tomhle seriálu. po několika měsících jsem zpět a řekněme, že jsem teď naprosto posedlá forcem a bookem. rewatchnula jsem to dvakrát a druhý rewatch byl lepší (a trval mi méně času). miluju to!!! krásný vztah guncher, vtipy, úžasní kámoši cher, soundtrack (+ zvukové efekty typické pro hry), pusa hned v druhé epizodě?? (byla jsem honestly v šoku).. i ten příběh byl super. kdyby by se vám moc nelíbil, tak aspoň musíte přiznat, že na to, že to napsala JEDNA scénáristka, ten scénář není vůbec messy. na některý storylines nezbyl čas (př. nechutnej nevlastní táta, škoda, že tam nebyla scéna, kdy ho zatýkali, něco jako bylo v bed friend). páreček flukeohm byli roztomilí (p'three & nong zo 🥹). rozbrečela mě scéna, kdy všichni kamarádi šli podpořit/utěšit cher a zůstali s ním, když mu nebylo nejlíp; "přespávačka" u cher mě pobavila. herci skvělí; včetně forcebook, flukeohm, mike, leo, lookjun + ta týpka co hrála aoi byla dokonalá 😂 dvě epizodky v our skyy 2 mě taky moc bavily. ahh, chybí mi guncher... 🎮👾🖥️🗂️🎒♡ 𝐟𝐢𝐫𝐬𝐭 𝐰𝐚𝐭𝐜𝐡: 𝟭𝟰.𝟳.𝟮𝟯 ☆ 𝐫𝐞𝐰𝐚𝐭𝐜𝐡 𝟏: 𝟭𝟵.𝟵.𝟮𝟯 ☆ 𝐫𝐞𝐰𝐚𝐭𝐜𝐡 𝟐: 𝟮𝟯.𝟭𝟭.𝟮𝟯 ★★★ 𝐐𝐔𝐎𝐓𝐄𝐒: ❝I have a company to run. I don't have time to be afraid of ghosts, Cher. ★ ❝I just want you to know that it's exhausting to keep something to yourself for so long.❞ 🌷୨୧ ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Známé tváře z jiných projektů, tentokráte namíchané do postav tohoto seriálu. Abych se přiznal, nechtělo se mi do něj, ale nakonec nelituji času a mohu sdělit, že jsem spokojený, i když se dalo ledasco v ději předvídat. Oba hlavní představitelé se zhostili svých rolí s grácií ... 8888 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Tento úžasný seriál mě překvapil svou komediálností, roztomilostí a lehkostí vyprávění příběhu o tom, jak do firmy přijde svérázný a upovídaný stážista Cher, který zde vyvolá značný rozruch. Zjišťuje, že jako jediný dokáže vycházet s nerudným šéfem Gunem, jehož pozornost Cher přitahuje, a vzájemně si začnou léčit staré bolesti a rány. Book Kasidet v hlavní roli stážisty Chera je úžasný, a své postavě dal tolik života, až mám podezření, že role mu byla napsána přímo na tělo. Cher je upovídaný, zvědavý, ale spravedlivý a empatický, a později i oddaně milující. Force Jiratchapong v roli Guna, majitele firmy, je také zajímavý. Gun je zpočátku odtažitý a nepřístupný. Tato postava v seriálu ale prochází největším vývojem. Skvěle napsaný je i příběh vedlejšího páru Thia a Zoa, jejichž vztah je pevný a zdravý, a všechny problémy dokáží vyřešit ihned a s chladnou hlavou. Na seriál kouknu určitě ještě jednou. Jedná se o příjemnou a svěží oddychovku bez větších zvratů. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Wau. Nemám slov. Trochu som sa obávala, ale napokon som nemohla odtrhnúť oči, pretože to bolo neskutočne zlatučké. Hlavné postavy boli úplne dokonalé, rovnako ako aj chémia medzi nimi a všetko s nimi spojené. Kancelárske prostredie môže ponúknuť naozaj zaujímavé situácie a o to lepšie to je, keď sa medzi postavami vyskytuje také množstvo rozdielov, ktorými sa vzájomne dopĺňajú. Thoop bol skvelou vedľajšou postavou a už pri jeho prvej scéne som vedela, že ho budem milovať. Mal plné právo reagovať tak ako reagoval, a napokon sa poučil zo svojich vlastných chýb. Čo sa mi nepáčilo, boli niektoré zápletky zo Cherovej minulosti, ktoré len tak z ničoho nič zasiahli prítomnosť. Viem, že už by som si konečne mala zvyknúť na to, že detské traumy alebo čokoľvek nepríjemné z detstva jednoducho patrí k thajským drámam. Možno, keby sa tomuto venovali trochu dlhšie ako pár scén, vytvorilo by to úplne iný dojem. ()

Skylar 

všechny recenze uživatele

Tak tento seriál mě fakt dostal. Dost jsem se u něj nasmála a ústřední dvojice byla tak strašně roztomilá a úžasná, že jsem to musela zkouknout najednou. Cher s Gunem si opravdu zamilujete. Mně osobně nejvíce k srdci přirostl Gun, ale Cher byl také skvělý. Na Gunovi je super, jak se hned zamiloval a stál si za svým. Cher je zase neskutečně upovídaný a praštěný, ale zároveň srdečný. Líbilo se mi, jak byli protikladní, ale zároveň jim to společně klapalo. Prostředí kanceláře herní firmy super a potěšila i změna prostředí v podobě venkovského městečka nebo pláže. A vedlejší pár, Thi a Zo, byl také k sežrání. Už jsem viděla hodně BL seriálů, ale tento mě vážně absolutně dostal svou roztomilostí a relativní lehkostí. Už se těším, až ho zkouknu znovu. ()

Reklama

Reklama