Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Ray Morgan přišel o všechno. Bankovní loupež, která se zvrhla, prolévání krve, při kterém policisté zastřelí syna obávaného zločince Vincenta Sloana. Ten pocítí zlost, kterou dosud nepoznal. Spolupracovníci Raye Morgana jeden po druhém umírají. Odešla i jeho drahá rodina. Teď je čas odplaty. Morgan se stane armádou jednoho muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsem viděl jména jako Merhi/Spiro tušil jsem, že minimálně o béčkovou solidní akci bude postaráno a za doprovodu výstřelu a výbuchu budou lítat Garyho nohy ve vzduchu, protože v 90tkách měl ty béčka top a předváděl ty nejlepší chvaty. Můžu s klidným svědomím napsat; nebyl jsem zklamanej, ba naopak ohromenej fakt zábavnou akční podívanou s béčkovou 90tkovou atmosférou. Poslední půl hodina (např; scéna s limuzínou) tomu rozhodla tu čtvrtou hvězdu. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

zaujímavý film. Už úvodná akčná 20 minútovka je fajn akurát človek trošku rozmýšľa ako vlastne začne príbeh a vznikne revenge. Tvorcovia sa s tým pohrali tak, že po akčnom začiatku sa tempo zvoľní a záverečných cca 30 minút je ten pravý akčný revenge mód. Všetko je správne B-čkové a je to proste B-čko jak vyšité, čo viac chcieť. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Zo všetkých béčkových filmov, ktoré som v poslednej dobe sledoval, musel byť tento najpredvídateľnejší, no zároveň nekonzistentný, iracionálny, nepresný a úplne obyčajný, čo z neho robí čisto urážku inteligencie diváka. V skutočnosti som sa pristihol, že sa nahlas smejem v scénach, ktoré mali byť pravdepodobne veľmi dramatické. 1/10 ()

Nix 

všechny recenze uživatele

To, že to má 3 hvězdy, neznamená, že to není dobrý (mé hodnocení mám napsaný). Je to fakt solidní akční béčko, pro mne s neznámým Garym Danielsem, který mi byl doporučen. Děkuji Wacoslav1. Hned jsem zase o něco chytřejší a ten chlap se umí ohánět. Film má neustálou akci a pořád se něco děje, jeden moment mne i překvapil (policejní stanice), příběh je klasický revenge movie, akorát je škoda, že hlavní hrdina se začne mstít až poslední třetinu filmu, takže na ohánění a kosení nepřátel rukama si člověk musí počkat. Každopádně je to fakt solidní zábava, jako první seznámení to na mne zapůsobilo. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Gary Daniels je ultimatni zabijak a tohle je ultimatni akcni film sice nic noveho pod sluncem jeden polda kterymu mafian vyvrazdi rodinu tak on se rozhodne na oplatku vyvrazdit rodinu dotycneho mafiana akce tu je od zacatku do konce nikdo se tu s nicim nemaze to je v poradku boze v tom aute jsou deti! seru na ne at chcipnou! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama