Reklama

Reklama

VOD (1)

Nešťastný hrbáč touží po lásce, ale ocitne se ve vražedném sporu mezi papežem a králem Francie. Papež po něm chce, aby zabil krále, a král, aby zabil papeže. (Disney+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

happydragon 

všechny recenze uživatele

Je to taková ujetá blbost, ale podle mě to není tak hrozný, aby to mělo tak nízký hodnocení (při psaní recenze 24%), viděl jsem mnohem horší filmy, s lepším hodnocením, za mě tři hvězdičky z pěti, občas je to i lehce vtipný, lehce pobaví, takový ten film na večer, kdy se vám nechce nic dělat a ani přemýšlet, not great, not terrible. ()

Reklama

Faremir 

všechny recenze uživatele

Seděl jsem a díval se na 'Quasi' s jistou mírou očekávání, vzhledem k mému zájmu o díla Broken Lizard troupe. Měl jsem obavy, jak bude zpracována postava Quasimoda, ale byl jsem příjemně překvapen. Pokud jde o humor, film obsahuje svou dávku pubertálních vtipů - jak už je tomu zvykem - ale i humor vycházející z příběhu a postav a dle mého to opravdu stojí za to. Technická stránka filmu je rohodně na vyšší úrovni než předchozí díla a stále dokáže zachovat kouzlo divadelního jeviště. Od scénografie a kostýmů až po režii a střih jsem opravdu mile překvapen. Na rozdíl od 'Slammin' Salmon', který byl více orientován na jednotlivé gagy, 'Quasi' nabízí koherentnější příběh a více rozvinuté postavy. Je to určitě film, který bych doporučil, alespoň pro fanoušky Broken Lizard. Pokud hledáte něco nezávazně zábavného a nevadí vám pár pubertálních až stupidních vtipů, 'Quasi' je výborný způsob, jak strávit 100 minut. ()

handsolo 

všechny recenze uživatele

Dobre natocene, ani nizky rozpocet nebolo moc citit. Bohuzial vtipne to moc nebolo. Cakal som od tvorcov superpolišov nieco lepsie. Predsalen uz maju nieco za sebou a nie su to zacinajuci amateri, takze som celkom sklamany ze neprisnieli nieco lepsie. ()

Reklama

Reklama