Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (21)

plakát

Barbie (2023) 

Na to jaký halo kolem toho bylo, tak za mě je to spíš takový průměrný film, v pohodě, ale čekal jsem víc.

plakát

Malá smrt (2014) 

Dost pobavilo, zajímavé zápletky, mírně zvrácený humor, některý scény jsou fakt vtipný.

plakát

Vzduchoplavci (2019) 

Moc dobrý, napínavý, hezký film, se sympatickými herci, s pěknou kostýmní a rekvizitní scénou, milou hudbou v pozadí. Jako nelze to brát, že to je podle skutečné události, nebo jako, že by to mělo být úplně přesné, ale když to berete jen jako dobrodružný, trochu - lehce fantasy film, tak je to moc fajn, milý, hezký příběh. Za mě tedy doporučuji.

plakát

Balerína (2016) 

Sice dost nereálný, aby se balet někdo naučil tak rychle, ale je to pohádka, takže to beru, je to jinak celkem milý příběh, zábavný s dobrým dějem, doporučuji.

plakát

Pověste ji vejš! (2022) (amatérský film) 

Ty herecký výkony jsou hrozný, je to jakoby se někdo snažil udělat schválně špatnéj western. Všichni hrozně přehrávají a mluví hrozně nepřirozeně, jakoby četli scénář až na místě. Chápu, že je to amatérský film, ale zní to hrozně divně. A děj taky nic moc.

plakát

Sněhurka (2009) (TV film) 

Však úplně normální Sněhurka, nechápu ty recenze tady, možná jsem jeden z mála, komu tyhle německý pohádky nevadí a přijdou mi fajn. Navíc herečka se na Sněhurku úplně hodí, takhle si představuju, že má postava Sněhurky vypadat, příběh pro Sněhurku úplně normální, podobný spoustě jiných adaptací. Přijde mi jakoby čeští recenzenti byli nějak zaujatí vůči německým pohádkám i když jsou úplně normální a často hodně hezký. Hodnocení na IMBd (5,8* z 10*, když píšu recenzi) mi přijde úplně reálný. Fakt to není tak hrozný.

plakát

Párty Hárd (2019) 

Herecký výkony celkem slabý, hovnový, chcací humor mě nějak nebaví, není to tak vtipný, čekal jsem víc podle recenzí.

plakát

Peter Pan a Wendy (2023) 

Za mě je to dost slabý a nudný, záběry jsou ale hezký celkem, ale není to film, který bych si potřeboval pustit znovu někdy