Reklama

Reklama

Braek

  • USA Malicious
Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Film síce nie je úplne na zahodenie, ale ani žiadna sláva. Jednoduchý home invasion o nevítanom návštevníkovi, ktorý sa rozhodne porátať s hlavou rodiny, tá totiž ukrýva isté temné tajomstvá, ktoré postupne vyliezajú na povrch. Pointa filmu je však tak banálna, že ju divák uhádne omnoho skôr, ako je treba. Mierou násilia film nezaujme, a podobná látka tu už bola spracovaná omnoho lepšie, napríklad v španielskom Bajo la Rosa. Pokiaľ režisér chcel, aby zvraty fungovali, musel by prepísať celú druhú polovicu scenára, kopírky totiž môžu fungovať len na divákov, ktorí majú napozerané iba minimum v tomto žánri. Aj tomto prípade som v závere pocítil istú dávku zadosťučinenia, ale to je asi jediné plus. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zaujalo mě hodnocení na imdb 60 procent ze 100 bohužel se jedná o další z nadhodnocených filmů. Rodina jede na víkend na chatku k jezeru dojde tam chlápek co mu nejede auto  a chce půjčit mobil tak si zavolá mechanika a než dojde si s něma vypije, pojí a použije jejich záchod jelikož nemají toaletní papír utře si ruky do otcovi košile . Matka je vysmátá jak měsíček na hnoji dcera vypadá jak má vše u prdele a otec je permanentně nasraný tak jim chlápek udělá míchaný drink a omámí je pak je sváže a chce od otce odpovědi na tři otázky jinak jich zabije.  Do toho tam narazí na dva chlápky co chtějí s tím otcem taky něco řešit (tahle linka vyjde naprázdno  nevíme co chtěly a jen to natahuje čas).  Plusové body za hlášku oběsím tě za čuráka to rozesmálo  40 procent ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Pokud hledáte home invasion plnej násilí a psychickýho teroru tak to jste na špatný adrese. Tady dojde maximálně na střelbu, pěsti, kladivo a kousnutí. Ani ten námět není zas tak originální. Nečekanej návštěvník si přijde vyřídit účty s tří člennou rodinkou. Zejména pak s papínkem. Guvernérem.  Po čase se tu objeví ještě další dva sráči kteří mají s guvernérem taky evidentně nevyřízený účty a tak je bude muset tajemnej návštěník zneškodnit. Problém filmu není ani tak v tom, že obsahuje minimum násilí a psychoteroru ale v tom, že má průhlednej děj. Jak už psal hororovej kolega ricci. s a já s ním plně souhlasím vše už bylo líp zpracováno jak už ricci. s  zmiňoval ve filmu Bajo la Rosa(2017). Ale abych filmu nekřivdil. Vyloženě špatný to nebylo. 3hvězdy. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama