Reklama

Reklama

Posedlost, láska a závist

(seriál)
  • Velká Británie Obsession (více)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Uznávaný chirurg z Londýna se úplně zblázní do synovy snoubenky a tahle vášnivá aférka jim může změnit život jednou provždy. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (26)

Olík 

všechny recenze uživatele

Jak je dlouhý český překlad originálního názvu, tak je nezáživný samotný seriál. Zřejmě tady mělo jít o pokus o navození jakéhosi vzrušivého dusna, ale jak kdysi zpíval Paľo Habera: „Studená si ako zima na Aljaške“. Tak snad jenom přísloví na závěr: Tak dlouho se souloží se svou nastávající snachou, až se ucho utrne. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jádro příběhu, kdy se Richard Armitage zblázní a začne souložit se snoubenkou svého syna je ok a mělo potenciál být slušným dramatem s fatálními následky. Jenže to by nesmělo být Obsession natočeno tak divně nezáživně. Armitage je tady úplně mimo a těžko říct, zda je to proto že prakticky nemá co hrát a nebo ho to prostě jen nebavilo. Charlie Murphy jako jeho osobní femme fatale na tom není o moc lépe.  Nejen díky nim pak celá ta rádoby intenzivní osudovost působí spíš směšně a i na relativně malém prostoru se to chvílemi dost vleče. Když už nic, tak tohle měl být devadesátiminutový film. Výsledek by asi nebyl zásadně lepší, ale rozhodně by to bylo snesitelnější...40% ()

Reklama

Feacher 

všechny recenze uživatele

Použiju svou frázi, kterou v těchto situacích používám, tedy "A mně to nepřišlo tak špatný"... Je to zpočátku takový příjemně jednoduchý, což sice příběhově ("zápletkou") zůstane až do konce, ale myšlenky, psychologie a pocity co to hází kolem dokola jsou hlubší a hlubší. Zajímavý nápad, zajímavý příběh, ale celé je to takové nedokonalé, 70%! ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Hráli vysokou hru a zaplatili vysokou cenu. Začátek nic moc (žádná gradace, nulové emoce), v dalších dílech lepší (napětí u proslovu, jiskření). Líbil se mi přepálený konec, který jsem nečekala a který ukázal, že Anna byla lepším člověkem než William, ačkoliv se to tak skrze celý děj nejevilo. Jinak se ale nejedná o žádné veledílo. ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Tak som si to teda pustila, keďže som strááášne "romantická" osoba. Už takú kokotinu nikdy neurobím. Armitage hral síce lekára, ale celý čas sa tváril ako pacient v kóme, dokonca aj keď šukal vankúš. Neviem, čo toto malo znamenať, vraj mal byť posadnutý touto ženou, ktorú predstavovala najtuctovejšia a maximálne nevýrazná herečka. A aj keď nie som prudérna, celý tento celkom jednoduchý vzťahový vzorec bol maximálne nechutný. Hlavne nechápem český preklad - Posedlost + láska (Ku komu? Nijakú lásku som tam nevidela), závist (Ku komu? K vlastnému synovi?). Celý zlý nonsens bullshit telenovela stlačená do štyroch častí. Aj keď... možno aj kdejaká telenovela má vyššiu úroveň. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama