Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právě byla ukradena supertajná nukleární zbraň a francouzská tajná služba vyhlašuje nejvyšší možnou pohotovost. Je možné, že je mezi ní zrádce a že je ta krysa stále v domečku. V prvé řadě ale potřebují získat zpět raketu. Za tím účelem si najímají dva totální packaly - závisláky na počítačových hrách a ubohé atrapy Jamese Bonda - Willa a Bena. Než je vyšlou na tajnou misi, musí projít náročným výcvikem. Nikdo z nich netuší, že jsou jen návnady v promyšleném plánu, jak odvést pozornost od skutečných agentů vyslaných do akce... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Zase jeden film, co je tak ubohej a blbej, až je vtipnej. Možná jsem se u toho tak bavil, protože jsem to sledoval ne právě nejstřízlivější, ale nemůžu si pomoct, za některý gagy a hlášky nemůžu dát míň než za 2. "JAK JSTE POZNAL ŽE JSME ŠPIÓNI?" "MÁTE NA KOŠILÍCH LOGO ZPRAVODAJSKÝ SLUŽBY" "COŽE?!?!" "BA NE, DĚLÁM SI SRANDU..." ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

:-O WHAT??Celý film jsem koukala s otevřenou pusou.. Přijde mi to jako jedna veliká francouzská parodie na 007 akorát mnohem více trapnější než by se čekalo. Je fakt,že jsem si to zapla jen proto, že v televizi nic nebylo a taky s tím,že to patří výhradně do odpadu což se potvrdilo. Není to ani vtipné spíše k pláči. Kdyby tam alespoň byli jen ti dva mamlasi a ne zbytek odpadu z herecké "hvězdné pěchoty". ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

On celej film je jedna velká nula. Jako ti dva nulový agenti se můžou chovat snad jenom naši nejvyšší státní úředníci a vyšetřovatelé, kteří jezdí pro uprchlé "podnikatele" z České republiky do luxusních destinací za statní prachy a vracejí se z každého výletu bez uprchlého "podnikatele", za to se spoustou zážitků a fotografií. Jednu hvězdičku si obhájím velmi lehce. Ve filmu totiž bylo větší než malé množství holek v kalhotkách, či to bylo za dresy a to je ta voda čo ma drží nad vodou. ()

Damiel odpad!

všechny recenze uživatele

Ačkoliv film má stopáž hodinu a půl, do smrtelné nudy upadnete asi po dvaceti minutách. Herci jsou křečovití, skutečných fórů, kterým se od srdce zasmějete, tady napočítáte na prstech jedné ruky (a ani jich tam nemusí být pět). Lidově řečeno, pořád je to „na jedno brdo“ a při sledování máte neustále pocit, že to všechno jste už někde viděli. Akorát v hodně lepším balení. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nula od nuly pojde, a to je navíc mnohem pravděpodobnější, že kluci prodělají než by něco získali. Naopak účastnice kalhotkové show si mě získaly do jedné. A okamžitě. Chtěl bych být štábní děvečkou pro všechno, stát u dívčí šatny, holkám rozdávat pečlivě složené kalhotky s třicetikorunovou poukázkou na následnou urologickou léčbu, a posléze jim pomáhat s náročným soukáním do těsných oblečků. Jinak se ale zříkám jakékoli sounáležitosti s tímto filmovým lejnem. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno