Reklama

Reklama

Zdravotní sestra

(seriál)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nová zdravotní sestra začne podezřívat kolegyni z toho, že její touha po pozornosti může mít něco společného se smrtí několika pacientů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Ukrizku 

všechny recenze uživatele

Hodně povrchní, bez kontextu, dynamiky, napětí i bez emocí. Přitom realita musela být šílená - ty vtíravé otázky, pochybnosti, strach, panika... Navíc mi připadá nesmyslné, když nám film prezentuje v první fázi kamarádský vztah, v němž se nezkušená sestra nezeptá své profesně starší (obdivované) kolegyně: Kristýno, proč děláš to a proč tohle? Co stojí za to vidět: Pernille je k pacientům (vlastně ke všem i k bývalému) dobrá, empatická, ochotná, je stabilní, nezatížená vztekem, ani nenávistí, je racionální, je pevná a profesionální. Jestli taková Pernille někde pracuje, chci ji v nemocnici potkat, až mi bude blbě. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

To je tak, keď na pohotovosť nastúpi megera, ktorej nevŕta v hlave nič iné, len ako otráviť pacientsku háveď, a potom ju resuscitovať, aby bola za hviezdu či čo. No a samozrejme sa to vždy nepodarí, takže sa mŕtvoly kopia. A nikomu to nie je čudné, až na novú zdravotnú sestru, ktorá tam všetky diely iba zíza ako mentálne zaostalá, a potom dostane skvostnú myšlienku - zavolať políciu. Seriál je až smiešno-trápne natočený s dialógmi ako z materskej školy. Ak bol ten skutočný zdravotný personál tiež taký, tak sa nečudujem, že sa to stalo. ()

Reklama

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Čtyřdílná dánská minisérie z prostředí nemocnice, kam nastupuje nová zdravotní sestra a postupně odhaluje okolnosti častých a podivných úmrtí na oddělení... Příběhů zdravotních sester (či bratrů), které zabíjely své pacienty, bylo zfilmováno mnoho a vesměs lépe než je tomu v tomto případě. Příběh, zpracovaný velmi povrchně, bez napětí, bez emocí a hlavně hloupě - v dialozích, jednání a výrazových projevech postav, někdy až trapně navádějících na to, co bude následovat. Chvílemi mi to připomínalo některé hloupé české seriály. Slabé dílko na hraně jedné a dvou hvězd. 30 %. ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Nikterak originální příběh, zpracován už na několik způsobů, ale za mě je to téma, které mě prostě pokaždé baví a stále šokuje. V tomhle zpracování neurazí, potěší, ale vyloženě nenadchne. Bylo to takové hodně ploché, chyběly v tom emoce. Nemůžu se zbavit dojmu, že by se mu možná lépe dařilo jako filmu, než jako minisérii. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Fuj, hnusná nemocnice, připomíná mi nemocnici v Karviné 4. Nikdy tam nenajdete lékaře, sestry ví hovno, o stavu rodinného příslušníka se dozvíte až po třech dnech a to jen díky tomu, že napíšete stížnost řediteli nemocnice. Nadstandardní pokoje jim nic neříkají..... prostě hnus. Takže takové filmy mně děsí, protože jsou pravdivé. ()

Galerie (100)

Reklama

Reklama