Reklama

Reklama

Nejdelší rande

  • USA Longest Third Date
Trailer
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2023, 75 min

Režie:

Brent Hodge

VOD (1)

Obsahy(1)

Khani a Matt se seznámí přes aplikaci a spontánně vyrazí na Kostariku. Netuší přitom, že se jim tohle dobrodružství kvůli covidu pořádně protáhne. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Strašně super "třetí rande". Jen škoda, že nevyšlo to těhotenství. Bylo by to ještě bizarnější randíčko. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Veľmi "prínosný" dokument. Dvaja chudáčikovia influenceri, alebo nejaké také zbytočné zamestnanie mali, uviazli na dovolenke a museli len žrať, srať a šukať. No to je fakt že na poľutovanie. A ešte museli chodiť bez rúška, zatiaľ čo celá planéta kapala na covid a zodpovední nosili na ksichte aj štyri, hoci verili, že chráni už jedno. Veruže trýznivé podmienky zažívali títo dvaja, keď najväčším problémom sa stalo, že týpek zabudol so sebou vziať GoPro... ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Suknickar a naivka. Okouzlujici pohadka o soucasne kulture. Priklad toho, ze behem pandemie nebylo vsechno spatne. Matt a Khani situaci vyuzili k nalezeni vzajemne lasky, kdy vetsina sveta zmackla tlacitko pauza. Nemuzu rict, ze bych Matta nesnesl.  Khani mi vubec nepritahovala. Co vlastne dela devet hodin denne pres notebook si peclive strezi. Pry je 30% povolani zbytecnych.  Konec je predvidatelny. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hmmm....nejsem ten typ, co dokumentuje vše co dělá. Nicméně v tomto případě se mu to vyplatilo, protože mu z toho vzešl vlastní dokument :D Pro mě zajímavější než příběh samotný bylo to, že se tam podle mě více jen ukázalo, že od 2020 se více rozvinulo to natáčení všeho ve svém dnu, přesně jako v tomto případě....No, myslím si, že jsme všichni napjatě čekaly, jak to dopadne... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Neviem si ani predstaviť ísť na rande, nie to ešte do cudzej krajiny s podstate cudzím človekom. Ona to ale asi mala v sebe, že chce dobrodružstvo alebo tak, lebo normálna žena by s ním nikde nešla. Čo však zažili, je úplne šialené. Naučili sa ale spolu fungovať, zachovali sa ako dvaja skutoční dospeláci a fungovalo to. 3 z 5 ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama