Reklama

Reklama

The Flood

Trailer 1

Obsahy(1)

V Louisiane zúri hurikán a skupina väzňov sa to pokúsi využiť na útek. Avšak ich poslednou starosťou sa stanú prípadní prenasledovatelia, keď ich plány narušia hladné aligátory. (Arsenal83)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (20)

ondrapec 

všechny recenze uživatele

Ocenil bych parádní podání a saturaci barev, které dělaly z relativně nudného a předvídatelného béčka alespoň trochu odlišnou podívanou. Charaktery postav vesměs sympatické a oproti jiným béčkům bych neřekl, že by byly herecké výkony extra špatné. Solidní béčko, které neurazí. *25%* ()

John80 

všechny recenze uživatele

Kto mal rád filmy Aligátor a Útok z hlubin toto by sa mu mohlo páčiť Dej sa odohráva na policajnej stanici počas dažďov a záplav v meste , kde sa zastaví autobus prevážajúci väzňov, aby tam prečkal búrku a medzitým ich prekvapia Aligátory. Akciu to má a nič tomu viac nechýba Film určite nenudí 3* Film by si zaslúžil aj vyššie ako ma uverejnené, čím je zbytočne podhodnotený ()

Reklama

panvasik 

všechny recenze uživatele

Popravdě? Čekal jsem to horší. Jedná se o film z dílny Lionsgate, což mě totálně odjebalo hned při startu. Fakt nechápu, jak se k tomu dostali, ale dobře. Neměl jsem žádná očekávání a spíš, jsem si to šel pustit, jen tak z prdele, že stejně nakoukavam věci, co letos vyšly. A o The Flood se už docela dlouho šuškalo a já to chtěl vidět a zajímalo mě to. Musím říct, že tak či tak se jedná o jeden z těch povedenějších kousků se špatnými efekty. Hloupý a příliš jednoduchý příběh k tomu pár špatných CGI krokodýlů a banda debilů se sympatickou Nicky Whelan v čele. Nevím jak pro ostatní, ale za mě to je takové debilní kravinka, která se naštěstí nebere moc vážně nebo alespoň já jsem to tak vnímal a tím pádem nemám důvod nejít na 40% ()

Destoroyah odpad!

všechny recenze uživatele

Už naozaj dlho som niečomu nedal hodnotenie odpad ale tento film si ho zaslúži. Podobný príbeh som videl pri veľa lepších aj horších filmov a niektorý herci stoja za viete čo. Dizajn a CGI aligátorov totálny hnus, a to som si myslel že sa na tom už nič nedá pokaziť ale ešte jedna vec tu je, hrozný CGI dážď ktorý v niektorých scénach vyzerá ako opakujúci sa GIF. HODNOTENIE: 0,5/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Asi první film od Slagleho co by se dal doporučit (viděl jsem s tímto 4 všechny předchozí dostaly odpad). Samozřejmě nic moc nečekejte není to kvalitní, ale pokud to porovnám třeba s Black Demonem co jsem viděl včera a dal mu 1 hvězdu tak tohle je lepší.  V Louisianě je hurikán tak se tam vše zatopuje do toho tam přijíždí vězeňský autobus co veze vězně a zastaví tam na místní šerifské stanici , aby si tam odpočinuly. Do toho tam na ně točí aligátoři a nějací ozbrojenci co chtějí vysvobodit jednoho vězně. Aligátoři vypadají příšerně jako já vím, že pan Slagle ty filmy má levné (tohle prý stálo 2 miliony)  , ale to  bylo tak těžké si pustit nějaký zvířecí dokument a okopírovat je z něho? Zase plusem je to, že se objeví hned na začátku je zde slušný bodycount přes 5 , ale špatné gore (gumová ukousnutá hlava) i zabití je na jedno brdo kdy ten aligátor je  ve vodě a kousne si třeba do nohy pak s tím člověkem točí  jak na kolotoči a pak je záběr jak okusuje třeba ruku. P.s. to prostěradlo by neudrželo toho svalovce ani omylem  40 procent ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama