Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelná rodinná komedie o trochu výbušném trenérovi univerzitních basketbalových týmů Royi McCormickovi (Martin Lawrence), který si víc užívá řádění kolem hřiště než vítězství. A teď po jednom ze svých dalších výbuchů emocí stojí před situací, kdy může přijít úplně o vše, pokud nedokáže, že umí vyhrávat i s chladnou hlavou. Na scéně se objevují Smelters, tým legračních vysokých mladíků, kteří v životě nevyhráli jediný zápas. Roy zdráhavě tým nešťastníků přebírá a na dlouhé úsměvné cestě k šampionátu zkouší použít všechna svá trenérská kouzla, aby naučil kluky, jak důležitá je oddanost ke hře a týmová spolupráce. Roy nachází novou životní lásku basketbal! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Stáhnul jsem si to omylem místo stejnojmennýho filmu s Clintem Eastwoodem. Po prvotnim šoku, co je to za blbost, jsem se odhodlal, že se na to podívám. Vydržel jsem cca 30 minut. Dál už to nešlo. Něco tak strašně trapnýho a křečovitýho jsem už hodně dlouho neviděl. K tomu ještě navíc hip-hopovej soundtrack od nějaký bandy zfetovanejch negrů. Tento film bych nedoporučil snad ani nejhoršímu nepříteli. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Nedivím se, že Lawrence začíná patřit mezi kontroverzní herce. Jeho kariéra upadá a podobně jako Štefan Seagalů se marně pokouší o comeback. Rádoby vtipné xichty jsou už ohrané a začínají nudit. Totéž lze říci i o filmu. Nechutně sentimentální, předvídatelný a o humoru se snad ani nemá cenu nějak rozepisovat. Mám dojem, že i průměrný divák ví, co ho čeká v takovýchto amerických komediích. Trapné postavy (Big Mack), vtipy typu:‘‘Jdou 2 a prostřední upad‘‘ atd. Snad budu příště rozumnější a dám přednost něčemu zdravějšímu.15% ()

Reklama

Bulish 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého si můžete na začátku tipnout, jak to dopadne, a nejspíše se trefíte. Každá situace je opravdu předvídatelná a žádné překvapení se nekoná.. Martin Lawrence se sice snaží, ale bohužel ani to filmu moc nepomohlo.. Ale abych jen nekritizoval, najdou se tam i relativně vtipné pasáže a i když je to předvídatelné, koukat se na to celkem dá.. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Nezaujímavý a obohratý príbeh o tom, ako profesionálný basketbalový tréner je vďaka svojim eskapádam nútený trénovať basketbalové mužstvo na základnej škole, ktoré naposledy vyhralo zápas, keď ešte väčšina jeho terajších členov nebola na svete. O tom, že ho dovedie až k víťazstvu, myslím netreba hovoriť. To, že ale vymení svoju profesionálnu kariéru za miesto školskeho poradcu, už bežné nie je a je to skutočne na pováženie. Inak Martin Lawrence riadne stučnel. Ak to takto pôjde ďalej, o nejakých 10 rokov, keď bude natáčať x-té pokračovanie Agenta v sukni (a že ho natočí, o tom nepochybujem), na zamaskovanie za "Velkú mámu" mu bude stačiť parochňa. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Komedie s tak ohraným scénářem a takovou porcí klišé, že už to není zdravý. Navíc nepřesvědčivý herecký výkony, debilní postavy a režie na úrovni High School Musical, takže nemůžu doporučit divákům nad 13 let. :) Na druhou stranu je to jeden z mála filmů, kde mi nevadil samotnej Lawrence a taky jsem se párkrát pousmál. Jo a neustálý používání soundtracku z Rockyho už taky není vtipný. ()

Galerie (11)

Související novinky

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

Reklama

Reklama