Reklama

Reklama

Zázrak ze západu

(seriál)
Trailer

Obsahy(1)

Dokumentární série s názvem Zázrak ze Západu přináší zcela výjimečný pohled na fotbalový klub FC Viktoria Plzeň. Celkem šest dílů mapuje nezapomenutelné okamžiky z roku 2022, kdy se výběr trenéra Michala Bílka stal ligovým mistrem a následně se probojoval až do milionářské Ligy mistrů UEFA. Diváci se mohou těšit na jedinečné záběry ze zákulisí, emotivní rozhovory, napětí, vášeň a všechny podstatné mezníky ze slavné epizody plzeňské historie. (O2 TV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

salfa72 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po zhlédnutí 1. dílu. Z pohledu fanouška FCVP zatím není žádný důvod nedat plné hodnocení, jen by mě zajímalo, o čem bude zbývajících pět dílů, když by dokument měl mapovat loňskou sezónu (kdy s Viktorkou po předchozím 5. místě a finančních problémech už nikdo v souboji o titul nepočítal) a hned v prvním dílu byly na začátku krátce shrnuty novodobé dějiny FCVP a poté jsme už sledovali závěr minulé sezóny, která skončila ziskem šestého mistrovského titulu. No uvidíme, snad s přibývajícími díly nepůjde kvalita dolů. ()

Reklama

Silas 

všechny recenze uživatele

Text a hlas vypravěče hrůza a oproti zahraničím dokumentům jen letmý pohled do zákulisí (0 tréninků a kabiny, 0 fanoušci, jen hráči jako mluvící hlavy), ale srdce bije modročerveně a ta sezóna byla úchvatná. ()

AloisNeuman 

všechny recenze uživatele

Nejhorší je ten vypravěč. Horší hlas nemohli snad vybrat. Petrovi dokumenty mám rád a všechny byly super nevím proč teď to měnili ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Ve 4. epizodě 1. série je při nástupu hráčů na hřiště stadionu Camp Nou zmíněno, že v sestavě mužstva nechybí ani držitel Zlatého míče Robert Lewandowski. Faktem je, že Robert Lewandowski toto ocenění nezískal. Našlápnuto k němu měl v roce 2020, ovšem anketa za nejlepšího hráče byla za tento rok zrušena z důvodu pandemie covid-19. (nemak7)

Reklama

Reklama