Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

petero 

všechny recenze uživatele

Ok, nejakým spôsobom sa mi to podarilo pozrieť no môj názor sa nezmenil. Hlúpučký dej s ešte hlúpejšími dialógmi je neskutočne naťahovaný. Vystrašený hrdina je každú chvýľu konfrontovaný svojím strachom z detstva, síce každou chvýľkou na postavy má niečo vybafnúť no nakoniec z toho nič nieje a toto samé vždy dookola. Ku koncu dôjde aj na konfrontáciu digitálneho Boogeymana s hrdinom, no fakt neviem čo si o tom mám myslieť. Samozrejme o podstate strašiaka sa nič nedozvieme a koniec je ukončený asi tým spôsobom, že hlavný hrdina prehlási „Áno, to je koniec.“ Je to proste neskutočný blábol vezúci sa na dnešnej vlne záujmu o hororové filmy. ()

kohut 

všechny recenze uživatele

Film, ktory uraza vsetkych fanusikov hororu svojou obycajnostou a trapnou neoriginalitou. Donekonecna sa opakujuce predvidatelne BU! sceny. Donekonecna pobehujuci hlavny hrdina, ktory stale niekam MUSI ist a potom odniekal MUSI odist az je to smiesne. Na dovazok este skvele scenarove diery, ktore sa tvaria ako by divak mal IQ 85 a nebolo mu divne, ze od cintorina k domu je to podla stvarnenia rezisera asi tak 3 hodiny autom alebo ze vsetky dvere a okna na 2poschodovom rodinnom dome zvladne hrdina zabednit za pol hodinku. Ak chce niekto vidiet lepsi film s podobnym nametom, nech siahne po They. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle film jsem se dívala, nic jsem od něj neočekávala a asi jsem udělala dobře. Vlastně teď, sotva jsem se dodívala, ani pořádně nevím, o čem to bylo. O klukovi, co viděl bubáka, to je asi tak vše, co jsem k tomu schopna říct, takže už z toho vyplývá, že mě tento film vůbec nezaujal a nebavil. Nebyl to podle mě ani horor, spíše šedá nuda. Víckrát se na to dívat nebudu... ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Ten nápad není k zahození. Bohužel, právě to s ním jeho autoři udělali. Ač se režisér docela snaží, tenhle příběh je moc řídký i na tuhle nepříliš dlouhou stopáž, scénář je poskládaný ze samých recyklovaných motivů a herci nikde. Aspoň do hlavní role mohli snad najít menší poleno. Vždyť přece ani hororové béčko nemusí vypadat trapně. ()

El Loco 

všechny recenze uživatele

Názov tohto filmu v prvom momente vo mne evokuje spomienku na „východoslovenského dancefloorového mága Bogeymana“. Našťastie je to len náhoda. Boogeyman je celkom solídne zvládnutý B-čkový horor od Ghost Housu Sama Raimiho. Najviac ma zaujala skvelá práca s kamerou, ktorá dokázala absolútne zvýšiť napätie v pravej chvíli. Počas sledovania prvej polovice filmu som sa každú chvíľu pozeral na svoju skriňu, či z nej nevybehne nejaká obluda. Zážitok však neskôr opadáva a keď som prvýkrát zbadal Boogeymana bol som dosť sklamaný. Pripadal mi všelijako len nie strašidelne. Režisér si mohol vziať príklad s Čeľustí, ktoré dokazujú, že divák má sugestívnejší zážitok, kým je „zlo“( žralok, Boogeyman atď.) tajomné, kým ho nevidí . Škoda, že sa nepoučil z chýb iných, tiež sľubne začínajúcich filmov tohoto žánru ako sú Jeepers Creepers či Darkness Falls. Celkovo je to dosť nudný film ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)

Reklama

Reklama