Reklama

Reklama

Angel City

(seriál)
  • USA Angel City
Trailer

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Třídílný dokumentární seriál zachycuje zákulisí vzniku ženského profesionálního fotbalového týmu Angel City v Los Angeles, který založily a vedly ženy. Dokument odhaluje vášeň a odhodlání potřebné k vybudování profesionálního týmu. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

motyka52 

všechny recenze uživatele

Nemám vůbec nic proti woke agendám, kterých je v tomto dokumentu požehnaně, ale mají své místo, protože filozofie klubu a jeho vzniku taková je. Cool. Co mi ale vadí je, když ten dokument není ničím příliš zajímavý. Jak brzy zjistíme Angel City není zase tak moc výjimečné - není to první ženský tým, není to dokonce ani jediný tým, který ten rok do ženské fotbalové ligy v USA vstoupil, není ani zase tak moc dobrý, neodehrávají se v něm nějaká zásadní dramata (zranění se stávají ve všech sportech) a vyčnívá "pouze" tím, že za ním stojí zvučná jména, která dovedou přilákat sponzory a docela dost diváků. Sorry, samotná vize je mi sympatická, ale na třídílný dokument je to docela málo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

sympatický sportovní dokument mapující nováčkovskou sezónu ženského klubu Angel FC. Ženský profi fotbal je oproti tomu mužskému stále ještě v plenkách a i když velmi pravděpodobně nikdy nebude dosahovat jeho kvalit, je to momentálně sport s velkým potenciálem. Už jen to, že tenhle klub na první sezónu prodal přes patnáct tisíc permanentek a hrál na stadionu před dvaatřiceti tisíci diváky jsou věci o kterých si můžou nechat mužské ligové kluby v naší lize leda tak zdát. Nejen hráčky, ale hlavně funkcionářky (včetně majitelek s Natalie Portman v čele) se sice mají ještě hodně co učit, protože v jejich první sezóně byly v určitých věcech skoro až naivní, ale na druhou stranu svoje rezervy vyvažují nadšením a odhodláním něco dokázat. A já bych jim i docela přál ať se jim to povede....60% ()

Reklama

Galerie (23)

Reklama

Reklama