Reklama

Reklama

Zorro mstitel

(seriál)
  • Česko Zorrova nová dobrodružství (více)

Hlavní hrdina seriálu vede dvojí život. Na veřejnosti všichni znají tvář elegantního muže, který má vybrané chování, jež přísluší jeho šlechtickému stavu. Tento hrdina však má i druhou, maskovanou tvář, s níž vystupuje jako tajemný ochránce chudých a neohrožený bojovník proti zkorumpovaným vojenským oddílům. Jeho druhý život je naplněn neustálým nebezpečím a udatnými souboji s přesilou pronásledovatelů… Je to život plný a lásky. (Film & Video Studio Prague)

(více)

Recenze (2)

nessbeal

všechny recenze uživatele

Animovaná dobrodružství neohroženého hrdiny. V tomto seriálu se objevují dvě nové postavy, sluha Miguel a pirátka jménem Lucia. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Obstojný dětský seriál, který u nás na VHS vydávala společnost FVS Prague v roce 1992. Vzpomínám si, že jsem ho v dětství i docela sledoval. Neškodné, ale ne úplně zlé. Na konci každého dílu Zorro řekně něco poučného (jak vznikl název Pacific atp.), nechybí ani nutný popleta seržant Gonzáles jako kontrast ke zlému kapitánu Ramonovi. Na obalech VHS je seriál prezentován jako ZORRO MSTITEL, ale přímo na kazetě je seriál uváděn jako ZORROVA NOVÁ DOBRODRUŹSTVÍ, dovolil jsem si tedy přidat oba. V českém znění Tonda Navrátil, Dana Batulková, Daniel Rous, Radovan Vaculík, Filip Jančík, Milan Kargula. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama