Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď zavraždia Dana O'Gradyho, najlepšieho priateľa Kapitána Streeta, Street sa obráti o pomoc na čínskeho detektíva Jamesa Lee Wonga. Wong odhalí pašerácky gang na pobreží San Francisca a demaskuje vraha, no až potom, keď sa stanú ďalšie vraždy. (matriosa)

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

Štvrté pokračovanie príbehov detektíva Mr. Wonga sa točí okolo vraždy policajta. Kapitánovi Streetovi veľmi záleží na prípade, preto pozve k vyšetrovaniu Mr.Wonga... Bohužiaľ, zatiaľ najslabší film zo série, kde nepomáhajú ani atraktívne dialógy medzi policajtom a novinárkou, ktoré boli ozdobou predchádzajúceho filmu. Deviate hodnotenie, tretia recenzia. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Mé první setkání s detektivem Wongem - a zaručeně poslední. Vyzkoušel jsem jeden díl hlavně kvůli kolonce "Horor" v žánrovém výčtu, ten tu sice samozřejmě ani náhodou není, ale i jinak je to slabý film se zvýšenou porcí křiku: policajti při výslechu neustále křičí na vyslýchané, podezřelí křičí na sebe navzájem, takže jediný, kdo na nikoho neřve, je detektiv Wong, a tedy standardně dobrý, nijak však nezářící Boris Karloff. Tohle bylo i na starou kriminálku velmi slabé. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Pátý a rozhodně nejslabší díl celé série. Platí o něm to samé, co o předchozích dílech, akorát že děj je o něco nudnější, Wong nemá tak moc prostoru a bohužel ubylo i vzájemných potyček Loganové a Streeta a tím pádem i humoru. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama