Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Omašu doženou trojici zvěsti o zrádci. Navíc jim mechanik, rebelové a jejich charismatický vůdce zkříží plány na ochranu Království země. (Netflix)

Recenze (6)

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zkratkovitost na vrcholu. Spěchá se tak rychle, že nám tu nové lokace a postavy vstupují bez nulového představení. Naprosto také chybí představování světa, které v předloze často probíhalo přes flashbacky. Postavy mají neskutečné dedukční schopnosti, (vy)řeší se hromada věcí aniž bysme věděli jak a proč. Postavy spolu nemluví, často to vypadá, že asi používají telepatii. Emočně naprosto prázdné a scénáristicky naprosto odfláknuté. 40% ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku trochu slabší díl. Ale nemůže se pořád něco dít. Pátrání po sabotážnících a představení Azuly, což je další postava která svým obsazením mě moc nepasuje. Konec dílu už je zajímavější. Kdy všechny plány šly do kopru. ()

Keks 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý mišmaš asi 3 epizod (máme zde Jeta, vynálezce ze severního vzdušného chrámu a Omašu...a vlastně i Azulu, což je dost zajímavé protože ta se objevuje až v druhé sérii. Celkově je to zajímavé schloubení důležitých událostí do jednoho celku, linka s Jetem se mi velmi líbila, ale linka s vynálezcem byla vůči originálu strašně osekaná a celkově méně zajímavá...celkově to jsou tak slabší 4 hvězdy ale protože zde máme Cabbage Mana tak jsou to 4 hvězdy jasné :D ()

Reklama

Reklama