Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Probouzíme se v chatové osadě Švihov, kde se všichni chystají na schůzi v hospodě U Nahatýho. Odhlasovat se musí nákup sekaček a my tak poznáváme celé osazenstvo našich chat. Pepa Vlk hledá a zase ztrácí policejní čepici, Jelenovi bouchne dýmka, Robert Bulva se vrátí z cest a dostane míčem do hlavy. Křehká Kachna odpálí dělobuch a paní učitelka Hustilová si zjedná zasloužený respekt. V hospodě U Nahatýho visí obraz Josky, zakladatele osady, který je odcizen. K ukradenému obrazu se přidají i ukradené konzervy, které má na svědomí Laco řečený Opakovačka pro své známé recidivy. Laco nežije na Švihově, ale v nedaleké trampské osadě Kilimandžáro. Do pátrání po pachateli se zapojí i policajt Pepa Vlk, pro kterého je to vítaná akce a nemusí tak myslet na své přeložení. Na osadu se stěhuje nový pár Mario Kaše a jeho žena Liběna. Mario je hudební režisér a také záletník. Chatu si pořizují na přání jeho ženy, aby zachránili manželství. Ale jeden z nich o to příliš nestojí. (prima+)

(více)

Recenze (12)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Suchánek umí bejt vtipnej, ale taky nedokáže vychytat míru a občas se urve z rozumného dramaturgického řetězu do míst, kam humor nikdy nezavítá. V první epizodě tuhle temnotu reprezentuje postava policajta, kvůli které jsem přestal mít chuť s tímhle seriálem jakkoli pokračovat. ()

j.sorensen odpad!

všechny recenze uživatele

"Kdybys taťko šoustal, tak jako koktáš, už bych nic jinýho nechtěla". Rodinný klany "herců", ať už jsou to Suchánci, Rybové, nebo Prachaři, si z primy udělaly dojnou krávu. Je úplně jedno, že se na to nedá koukat, hlavně když to sype a vrecka mastí. ()

Kropajda1

všechny recenze uživatele

Nechápu hodnocení. Přece nikdo nemůže od seriálu, který vznikl v hlavě Michala Suchánka, čekat něco jiného, než naprosté dno. To je tak hloupé, až je to vtipné. Divák má od první minuty jasno. Je to takový repasovaný Kameňák. Jen herci se vyměnili. Kdo sleduje trochu českou tvorbu, už se ani nediví, že tam vidí Rybovou, Langmajera, Steinmasslovou a další, jinak seriózní herce. Prostě si jeli zablbnout za peníze. Natáčení muselo být hodně zábavné. Ti herci moc dobře ví, co za nesmysly říkají. To, kolikrát se ty záběry musely točit, se asi nedozvíme. Takže s úsměvem.... ()

erpe odpad!

všechny recenze uživatele

Ježišikriste co to bylo?! :-O Tohle dílo je nedůstojný kohokoliv, kdo tam hraje. A to někteří nikdy důstojní nebyli. Celý tohle chápu jen jako snahu se spojit v bitvě o prachy na složenky...nic víc :-( Zdá se mi to jako kreslenej film, včetně jeho zákonitostí, jen to v podání živých lidí působí trapně a divně. Možná kdyby to celý bylo obsazený neznámými herci, kteří na tenhle typ humoru mají talent...nevím... ()

snikrs odpad!

všechny recenze uživatele

Nene zase tam hraje Rybová a minimálně v 3 seriálu říká někomu místo jménem MYŠÁKU . ( Ohnivý kuře, Dobré zprávy a teď i tohle) . Musí mít děsnou sklerózu na jména že ji to vždy režisér dovolí. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Vzít vtípky z Partičky a myslet si, že jejich použitím v nějakým seriálu pan Suchánek dosáhne stejnýho věhlasu v kategorii "komedie pro lidi s IQ konve" (kde vládnou Blbovřesky a Kameňáky), je dost troufalý. Obávám se, že pro tuhle kategorii jsou Chataři až moc intelektuální. A nejde ani o seriál, kterej by byl "tak blbej, až je vtipnej". Je jen blbej. A zbytečnej. Takže jde vlastně zas jen o ty složenky o kterých psal mil@n. A o to, aby měla Prima na co lákat potenciální předplatitele svýho ubohýho webovýho pseudoVOD kanálu a aby měla co donekonečna opakovat dalších 20-300 let. Vydržel jsem jeden díl, ze zvědavosti. Měl jsem ale radši 40 minut čumět jak mi rostou nehty. ()

batmancz odpad!

všechny recenze uživatele

Prosím ať ten scénář generuje AI, klidně i nejstarší verze, vždy to bude lepší než tohle. Mrzí mě, že ti herci nemají vůbec žádnou soudnost a zapojí se úplně do všeho. To přeci nemohou hrát střízliví...  Ke všemu tohle nedá ani divák co u toho bude pít. Těch 14 procent je ještě opravdu hodně. ()

negativ odpad!

všechny recenze uživatele

Scéna, kdy se 2 dospělí baví metr od sebe přes mobil (bez signálu) a pochvalují si, jak dobře se navzájem slyší? Jako fakt? Suchánku, to jako fuckt??? ()

Reklama

Reklama