Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina studentů adiktologie se rozhodne v rámci vědeckého poznání vyzkoušet drogy na vlastní pěst. Jenže experiment se jim vymkne z rukou – drogy nepřestávají působit ani po několika dnech. První díl syrového seriálu režiséra Adama Sedláka nás zavede do blízké budoucnosti, v níž Praha kolabuje pod náporem drogové závislosti. (Česká televize)

(více)

Recenze (20)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jak jsem se na tenhle projekt těšil, tak jsem po úvodním dílu trochu rozčarovanej. Nekonečné opakování hlášek jako jsou "Vynasmažím se" nebo "Mám v p*či anatomii" nebude klíčem k úspěchu. Poprvé se tomu možná zasmějete, ale když to v úvodním dílu zazní po páté, už to jaksi ztrácí smysl. Bolístky ve scénáři jsou viditelné a už v úvodu seriálu se trochu bojím co bude následovat. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nebude můj šálek. Zajímavé téma, vlastně dost ojedinělé. Na drogy koukáme optikou studentů adiktologie. Ale proboha jsou to studenti? Až na jednoho mimoně působí všichni ostatní bezradně, submisivně, nemají o drogách ani základní znalosti, takže taky mimoňové. Celé to plave v mlze nereálna. Herci vlastně nemají co hrát, tak je ani nemůžu hodnotit. A vadí mi ta roztěkaná kamera. Nechci to hned potopit, proto 2*. ()

Reklama

Petak3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šílená blbost, ideální na to si pustit o půlnoci, zalejt to pár dvanáctkama než u toho člověk před spaním vytuhne.  Každopádně celý je to hodně nevyrovnaný, což by asi i mělo, když je to o drogách, míchá se tu maximální trapnost s geniálníma scénama.  Ze začátku mě otravoval ten mám piči debílek, ale ve druhém díle je s ním už docela prdel.  Výhoda je krátká stopáž, asi určitě dokoukám. Zatím 50%. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl nic tak nudného a divného. První díl Adikts mi i přes svou délku přišel jako nekonečný, po celou dobu jsem se absolutně nechytal, vůbec se mi nelíbilo zpracování ani vizuál, nesympatické postavy mně po celou dobu extrémně lezly na nervy, jako celek mi to přišlo strašně hloupé a nelogické. Možná se to chtělo na takovou zvláštnost lépe naladit, nevím. Každopádně já u této epizody se seriálem končím. Pár hlodů se sice povedlo, jinak ale těžká bída. 1/10. ()

Cuzan 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděla nic tak tupého a odtrženého od reality. Karikaturní postavy naprosto všech, dialogy stupidní. A smutné tedy je, že toto by měl být preventivní materiál ve spolupráci s pojišťovnami a policií. Jedna hvězdička za milé pražské lokace jako je Apolinářská porodnice a Švehlova kolej. Ty mají konec konců k celé adiktologii blíž než celý tento počin. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama