Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Sam (Leon Lai) řeší těžký případ dvou bratrů, kteří se zabývají pašováním osob, obchodem s drogami a převáděním uprchlíků, organizováním prostituce. Samova přítelkyně Ann (Asaka Seto) se jako státní zástupkyně také podílí na tomto případu. Oběma se díky tomu změní život k nepoznání. Střely lásky prostě zasáhnou občas každého, ovšem každý po takovém zásahu reaguje po svém. (Vavča)

(více)

Recenze (4)

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Úžasné, tenhle režisér mě svým dějem a koncem zase nechal houpat mezi 4* a 5*, Budu se držet i přes dobrou atmosféru a krásný děj je tu málo akce. Stačilo by o kapku víc a je to maso. Docela smutné, že film je tak zapomenutý viz. 8 hodnotích, na to jaký je dobrý. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tak režisér Andrew Lau se opět vytáhl. Nádherné vizuální zpracování a poznávací trademarky, Vás okamžitě udeří do očí, komu se líbila vizuální stránka Daisy tak bude nadšen i zde. Námět je celkem prostý policista Sam si vyjede do Paříže s přítelkyní Ann, oba mají za sebou těžký případ. Výlet ovšem nedopadne zrovna nejlépe. Nechci moc spoilovat. Byť námět není nijak závratně originální, tak zpracování je velmi dobré, probíhá velmi plynulé a dobře zvládnuté střídání žánrů (drama/romance/akce). Zejména je působivý výkon hlavní dvojice. Leon Lai(co já si pamatuji, tak třetí film, kde má postavu tragického hrdiny-A Hero Never Dies, Fallen Angels) a pro mě naprosto nový objev z Japonska jménem Asaka Seto, která je nejen velmi pěkná, ale i umí i hrát. Finále je vskutku dobře vygradované a já nevidím důvod stejně jako v případě Daisy proč si nekoupit DVD. Film, kte kterému se rád vrátím, nejen kvůli dvojici Lai/Seto, ale prostě celkově mě to dostalo, byť nejlepším filmem režiséra zůstává Daisy, ostatní by měli dát šanci nejen tomuto filmu, ale podívat se na zoubek režisérově filmografii. ()

Reklama

Reklama