Reklama

Reklama

Smrt Johna Lennona

  • Velká Británie Killing John Lennon
Velká Británie, 2019, 59 min

Režie:

Jordan Hill

Hrají:

John Lennon (a.z.), Paul McCartney (a.z.), Yoko Ono (a.z.), Christina Aguilera, Kelly Brook, Estelle, Bryan J. Olson (vypravěč)
(další profese)

Obsahy(1)

Psal se 8. prosinec 1980 a jeden vyšinutý muž učinil rozhodnutí, které navždy změnilo svět rockové hudby... Jedné chladné a temné zimní noci na Upper West Side na Manhattanu v New Yorku přijíždí John Lennon domů ze studia. Netuší, že na něj před domem stále čeká mladík, kterému jen několik hodin předtím podepsal svou novou desku Double Fantasy. V ruce ale nyní drží zbraň, která ukončí rockerův život. Dokument Smrt Johna Lennona je dramatickou psychoanalýzou a postupným rozborem zákulisí tohoto činu, který se do povědomí zapsal jako jeden z nejproslulejších atentátů v dějinách. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na to zvědavý a zpočátku mne to zaujalo, ale když jsem slyšel potřetí stejné věty a viděl popáté stejné záběry, tak jsem pochopil, že někdo natočil asi 15 minut toho dokumentu, který pětkrát okopírovali, rozstříhali a z toho pak slepili ten hodinový film a proto se tam stále opakují stejné věty a stejné záběry. Ty dvě hvězdičky jim dávám za ten patnáctiminutový základ. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Obrázek, jakou vypovídající hodnotu má tenhle pseudodokument, si můžete udělat už jen z toho, že se tu ke smrti Johna Lennona vyjadřuje Christina Aguilera... Trapné. Navíc ten megazmrd jménem Mark Chapman si žádné dokumenty (ani takhle špatné) nezaslouží. Ten si zaslouží tak maximálně dva negry s letlampou. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Co to bylo? Já myslela, že mi blbne počítač, protože některé pasáže se několikrát zopakovaly, vícekrát jsem slyšela pořád to stejné. Jenomže ne, dokument je repetetivní i na prostoru svého času, tedy na v rámci jedné hodiny. Několikrát něco zopakuje, jako by byl určený pro slaboduché diváky s pozorností ospalého kotěte. Zbytečný nesmysl přiživující se na slavném jméně. Vyhněte se obloukem. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dokument na České televizi Art. Charakterová studie vraha Johna Lennona. Výrok Lennona, že křesťanství postupně zmizí se dnes zdá od Lennona prorocké. V Americe již jsou křesťané v menšině, v naší zem jich každý rok ubude sto tisíc, což je jedno okresní město. Evropu válcuje islám. Společnost kterou vedou imámové se nějak reprodukovat může, společnost, kterou vedou genderisti to zastaví. John Lennon  byl kvůli tomuto provokativnímu výroku Chapmanem zabit. Ukazuje se , že člověk typu Larryho Flinta, který se doma dívá na porno a chroupe přitom chipsy nikdy vraždit nebude na rozdíl od náboženských fanatiků. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama