Reklama

Reklama

Vlk samotář a mládě 3: Proti vichru smrti

  • Japonsko Kozure Ôkami: Shinikazeni mukau ubaguruma (více)
Trailer

Obsahy(1)

Legendární série podle komiksu Kazua Kaikeho. Třetí pokračování příhod vlka s mládětem omezuje v rovině hrdinových protivníků komiksovou obskurnost na minimum a naopak nechává Ogamiho v duelech s mistrovským šermířem zasmušile rozjímat o "cestě samuraje". (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

anais 

všechny recenze uživatele

Itto Ogami je tentokrát najat na zabití podlého šéfa jedné provincie. Postupně likviduje jeho ochranku. Současně se odvíjí vedlejší příběh v němž je Ogami konfrontován s jiným, mladým samurajem, který se s ním chce utkat. V závěru dojde k monstrózní bitvě, kde Ogami stane sám proti celé armádě! Druhý díl série mám asi raději, ale i tentokrát je na co koukat. Hektolitry krve, samurajské cti (o tu jde v „trojce“ hlavně), a úžasné poetiky japonských samurajských filmů. Na konec dojde i na pěknou písničku v níž se zpívá o tom, jak si otec a syn jdou bok po boku. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Třetí film ze serie Lone Wolf and Cub (Vlk samotář a mládě). Na začátku filmu na sebe Ogami Itto vezme trest, aby pomohl ženě v nesnázích a poté ještě přijme úkol zlikvidovat proradného Gemba Sawatari správce provincie Totomi. Daigoro opět od minula trochu povyrostl a scény s otcem jsou nezapomenutelné. Zajímavé jsou dvě slovní a bojové konfrontace se zdatným samurajem. Ve velkém finálním souboji s mnohačetnou přesilou se opět seznámíme s dalšími vlastnostmi kočárku. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

TECHNICKÁ POZNÁMKA: Napriek tunajšiemu distribučnému názvu, na DVD z LEVNÝCH KNIH je chyba. V menu je síce názov uvedený správne, ale v českých titulkoch filmu je názov nasledovný: Vlk samotář a mládě 2: Proti vichru smrti. Uvádzam to špeciálne pre "blbečkov", ktorí po mne neustále, a s vytrvalou vervou, premazávajú skutočné distribučné názvy na ich vymyslené dojmologické "rádoby" nezmysly. Ako keby som ja mohol za to, že distribútori sú diletantskí idioti. (13.10.2009) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ve třetím díle mi trochu vadili jisté změny a mnohem méně kvalitních soubojů na meče. Konfrontace se střelnými zbraněmi mi příliš neseděly a kočárek jako ultimátní zbraň na konci filmu mne dost zaskočil ... Ovšem i tak se jedná o naprostý skvost, jen ve srovnání s předešlými díly je o trochu slabší ... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Skvost! O triedu lepšie ako prvé dva diely (a to sa mi naozaj páčili). Pomo napísal, že pri sledovaní trojky mal tých dvoch už celkom rád. Ja ich doslova milujem. Skvelá dvojica. Obaja stoickí, že Clint Eastwood je vedľa nich poskakujúci gašparko. Hustá atmosféra, prepracovaný scenár, brilantne komponované scény (nielen tie bojové). Zbožňujem ten kontrast, keď Ogami je na jednej strane absolútny killer, ktorý bez mrknutia oka vybije celú armádu nájomných samurajov, ale zároveň je tu scéna, v ktorej pre svojho kakajúceho synčeka špeciálne upravuje lopúchy, aby neboli pre jeho riťku príliš drsné. V tom okamihu je jasné, že Ogami je vlastne dobrý chlap. Bez ohľadu na to, že v priebehu toho Daigorovho kakania rozseká na franforce troch nindžov. ;-D ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama