Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Seriál John Carpenter's Suburban Screams pojednává o hrůzostrašných příbězích, které se odehrály na zdánlivě dokonalých amerických předměstích. Každá epizoda se zaměřuje na jeden skutečný příběh vyprávěný lidmi, kteří ho prožili. Jejich autentické vzpomínky ožívají díky mistrovsky kombinovaným archivním záběrům s vizuálním jazykem hororových filmů a technikami dokumentárních filmů. (ČSFD.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

JohnDark 

všechny recenze uživatele

John Carpenter´s Suburban Screams, Horor, USA 2023, 6 častí H: Ben Walton-Jones, Benji Charles, Maria Almeida, Sára Korbelová, Andrew Buzzeo, Ryan Dean, Josephine Jewers, Julie Stevens, Daniel Charles Doherty, Dale Edwards, 40% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Prvý príbeh s Ouija doskou totálne nezaujímavý, aj keď námet nebol úplne márny. Druhý príbeh so sériovým vrahom, ktorý terorizoval malé kanadské mestečko, bol už omnoho lepší a spracovaný podmanivo. Tretia epizóda ponúkne celkom nepríjemný príbeh so strašidelným domom, do ktorého sa nasťahujú nič netušiaci noví susedia. Znie to ako klišé, ale dom bol nepríjemný a postavy slušne zahrané. Štvrtý príbeh ma zaujal najviac. Objavil sa v ňom tajomný vrah nazývaný Bunny Man, ktorý úradoval vo Virginii a velmi rád by som si tento príbeh pozrel v celovečernej podobe. Piaty príbeh, v ktorom sa rodina nasťahuje do nového domu postavenom na prekliatej pôde, bol podla mňa najslabší a vôbec ma nebavil. Záverečná časť zobrazuje ženu, ktorá je až dodnes prenasledovaná úchylákom, ktorý ju stalkuje. Spracovaný bol zaujímavo a rád by som vedel, kto po ženskej tolko rokov ide. Celkovo sa nejedná o žiadnu pecku, ale na jedno zhliadnutie poslúži tento krátky seriál dobre. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Uf, to byla ale bída. Doufám, že John Carpenter dostal aspoň pořádně zaplaceno za to, že k tomu přilepili jeho jméno. Nápady a tvořivostí je tahle minisérie jen tím nejnižším a nejlacinějším hororovým minimem, jaké si lze představit. Pokus o rádoby dokumentární stylizaci to připravuje o jakýkoliv náznak tvůrčího rukopisu, odvahy nebo zkrátka čehokoliv zajímavého a pamětihodného. I sám Carpenter to bral vážně asi do takové míry, že svůj režijní příspěvek natočil přes facetime ze svého obýváku (no kidding). Pár hodin po zhlédnutí zapomenete, že jste to viděli. Upřímně ani nevím, za co dávám tu druhou hvězdu. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama