Reklama

Reklama

Sayen: Suchá stezka

  • Chile Sayen: La Ruta Seca (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sayen sleduje stopu do malebné pustiny pouště Atacama. Tam se neochotně spojí s mladou dívkou Quimal, která chce očistit jméno svého otce a zachránit své město před tím, aby se kvůli nadměrnému čerpání vody společností Acteon stalo vyprahlou pustinou. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je narozdíl od prvního dílu v Chilské vodní džungli o ničem, nejenže si Sayen oholila svoje indiánské havraní vlasy a ve druhém díle je z ní místo indiána skinhead, ale i děj už pojednává pouze o suché stezce, rozhodně to bylo zajímavější, když v prvním díle byla mokrá a neoholená.. ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Slabší než první díl, taky už jde o lithium namísto kobaltu, nicméně těžaři (tíž Španělé jako na jihu) stále chtějí jen "zachránit planetu" - do posledního živého domorodce. Sayen, na útěku a zkorumpovanými médii označovaná za teroristku a veřejného nepřítele č.1, shodila vlasy - vůbec jí to nesluší - a opustila rodný kraj. V prvním díle byla vidět jasná inspirace Rambem (hluboký les mírného pásma, boj s tím, co les dal, skok z útesu ...) a i toto pokračování je Stallonovou sérií inspirováno, Sayen se přesunula z lesa do pouště. Akorát že na rozdíl od neprůstřelného Američana v Afgánistánu Indiánka ani v poušti Atacamské plošiny nikoho vlastnoručně nezabila.    +++    Pokračování bude u moře, nebo vysoko v zasněžených horách? ()

Reklama

Reklama

Reklama