Reklama

Reklama

Mlsné medvědí příběhy: Na pól!

  • angličtina Hungry Bear Tales: To the Pole!
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nerozluční medvědí kamarádi, velký Nedvěd a mrňous Miška, se vrací na plátna kin ve zbrusu novém polárním dobrodružství. Tentokrát se chlupáči s věčně hladovými bříšky rozhodnou neuložit k zimnímu spánku a na pozvání lední medvědice vyrážejí na nanukový festival na dalekém pólu. Po cestě se potkají a vzájemně si pomohou s novými zvířecími kamarády z různých koutů světa. Podaří se jim pól najít a ochutnat mňamózní nanuky? Po náročné výpravě si mlsouni Nedvěd a Miška zavzpomínají na to nejlepší z medvědího seriálu – jaké to bylo, když dostali chuť na bramboráky, na prvotřídního jeleního kuchaře, na nečekanou návštěvu netopýra Mojmíra a na to, co se stalo, když vysbírali zvířátkům v sadu všechny švestky. Nechybí veselé písníčky, které z hlavy jen tak nedostanete, a recept na jedinečnou domácí zmrzlinu. Nanukům brum! (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Budkyns 

všechny recenze uživatele

Uvědomuji si, že jsem dospělák, a že jako dospělák nemohu relevantně hodnotit film určený pro děti, ale stejně jako to tu dělají i jíní vás varuji, že maximálně polovina stopáže je příběh o cestě na severní pól, na který film láká, a ten samotný navíc ani za mák nedosahuje kvalit večerníčkových příběhů. Druhá polovina stopáže je jen recyklace několika večerníčkových dílů, a dva z nich jsme se synem viděli v týdnu těsně před naší návštěvou kina. Můj šestiletý syn mi okamžitě řekl "tati, tohle už jsme přece viděli!!" ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

U druhého filmu se sešel stejný tým, který už vytvářel ten první a seriál k tomu. Pravda je, že změna prostředí a cesta na pól přeci jen zavání nějakým dobrodružstvím a nabízí dějově víc než jen vaření a dlabání medvědů. Lepší stravitelnosti pomáhají i docela veselé písničky. Pravda je, že jsem viděl pouze tu kratší verzi. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Že českým filmům a animákům obecně trošku přilepšuji, tak tady bohužel. Vědět dopředu, do čeho jdu, tak do toho nejdu. 2/3 filmu jsou na youtube a jediná novota není nic extra, takže dohromady velká bída násobená pekelnou cenou lístků do kina. 35% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze ten nový 26-minutový speciální díl (jak se znám, z celého hodinového pásma bych byl zhruba o hvězdičku rozpačitější). Mlsné medvědí příběhy si nezakládají na dokonalé animaci, ale klidně jsou dětsky jednoduché. Podobné je i poselství tohoto celoplanetárního dobrodružství dvou medvědích popletů. (Viděno v televizi, kam se to hodí nejvíc.) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama