Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Léto 1972: úřaduje Nixon a ve Vietnamu zuří válka. Horká léta 60. let pomalu chladnou. Úsměvná komedie vás zavede na bulvár SUNSET STRIP za šesticí mladých perspektivních umělců, kteří jsou odhodláni jít za svým snem a stát se slavnými. (oficiální text distributora)

Recenze (27)

miki68cz 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jeden z nejkrásnějších filmů o syrové době sedmdesátých let. Úžasná plejáda skvělých herců v uvolněném snímku, který i po skoro třiceti letech vrací diváka do doby, kdy láska i atmosféra i muzika byly free a kdo stejně jako já někdy ochutnal LSD tak ví o čem mluvím. Mě byly tehdy čtyři roky ale hudba mne dohnala i po letech a tenhle film mi připomněl, jak důležité je žít naplno a radovat se z maličkostí. Skvělé herecké výkony všech zúčastněných ve filmu, kde není vedlejších rolí. Geniální kytary a krásné prostředí LA. Co víc chcete abyste si u filmu zavzpomínali a odpočinuli. DOPORUČUJI všem kdo alespoň trochu poslouchají opravdovou muziku. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, který sice nepřináší do pohledu na showbusiness a pravidla jeho fungování nic nového, ale je sympatický v tom, že všechny vztahové linie končí pozitivně, i když divák tuší, že v některých případech nebudou mít dlouhého trvání. Kladem je i obsazení, takové Anně Friel by člověk věřil milostné vyznání, i když ví, že se pár minut předtím vyspala s půlkou svých zákazníků.:-) Celkový dojem: 65 %. ()

Reklama

bogomira 

všechny recenze uživatele

Zpráva o šíření kapavky v LA, nevtíravá mozaika lidskejch osudů, spousta super rockový muziky, bezva herci, no prostě všechno na svým místě, tak jak to má v dobrým filmu bejt. Snad jen ten sedmdesátkovej styl oblíkání mě moc nebere, ale zase už jen pouhý setkání dvou kluků s kytarama na ulici mi dokázalo vehnat slzičku do oka. Rockeři pozor! Film (nejen) pro vás! ()

HouseMK 

všechny recenze uživatele

Nikterak výrazný, zábavný či napínavý film, bez poselství. A přesto se mi na něj koukalo docela pěkně. Má totiž (snad) vypovídací hodnotu o daném místě v dané době a spoustě menších i větších postaviček, které prožívaly své chvíle slávy, neslávy, lásky, nelásky a kapavky... P.S. Pamatovat si budu kytarový duet v údolí ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

......"Hollywood v 72., Sunset blvd. Lidi, tenhle asfalt byl narvanej každou noc. A nebyly to šlapky, byli jsme to my - lidičky, co chtějí udělat díru do světa".... Modní návrhářka se zálibou v sexu, kytarista povolaný samotným Jimmy Hendrixem s andělskými křídly, barvoslepý fotograf, zneuznalý skladatel, přitroublá rocková hvězda (Jared Leto s dlouhými vlasy a v upnutých hadrech - dost dobrý) - ti všichni se snaží proměnit své sny a touhy ve skutečnost bez ztráty smyslu pro romantiku a bohémský život. Hodně pohodový film s fajn hudbou, hadříky tehdejších věků a výborným hereckým obsazením. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama