Reklama

Reklama

Atlet roku 2023

(pořad)
všechny plakáty
Zábavný / Sportovní
Česko, 2023, 70 min

Režie:

Petr Soukup

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor)

Obsahy(1)

Přímý přenos vyhlášení ankety Atlet roku 2023 z pražského Ambassadoru, kterou vysílá Česká televize od roku 2001, moderuje Aleš Háma. V bohatém programu kromě tradičního vyhlášení, kdo se stal Trenérem roku, Objevem roku či Juniorem roku, se dozvíme i jména deseti nejlepších českých atletů. (Česká televize)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele

Tuším, že dva roky zpět jsme byli nuceni sledovat bizarní pěvecké vystoupení oštěpařů, loni něco takového také proběhlo, holt tradice je tradice, takže senzačně bronzové kvarteto (smíšená štafeta) z mistrovství světa předvedlo parafrázi hitu skupiny ABBA. Jinak tuzemská atletika nemění svého krále, potřetí se jím stal oštěpař Jakub Vadlejch, večer se nesl v tradičním duchu s pár slušnými fórky, ale těch hudebních (playbackových) čísel už bylo přespříliš. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Solidní zpracování slavnostního večera, které se drží svých klasických tradic, ať už v dobrém, nebo špatné, takže dostaneme několik fajn pěveckých vystoupení...na playback. Střídmá délka a poměrně krátké prodlevy zabraňují nějakým větším moderátorským trapnostem, takže to jde všechno v klidu odkoukat bez větší újmy. ()

Reklama

Reklama