Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodruh a hledač pokladů Jackie odvážně získá v jednom starobylém městě v poušti zbraň patřící k výzbroji bohů. Ovšem strážci zbraní nejsou ochotni vzdát se svého pokladu. Členové kmenu unesou Jackieho přítelkyni Loreleii, aby ho tím přinutili k vydání všech zbraní patřících k výzbroji bohů. Vysvobození dívky není snadným úkolem, jelikož na cestě jsou uložené různé nástrahy, číhají na něj odvážné amazonky a zlostný čaroděj. Jméno Jackie Chan je už dobře známo nejen mezi milovníky bojových umění, kteří se kochají pohledem na jeho bravurní kung-fung scény, ale okouzlují nás i jeho komedie. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme se spoustou humoru, který je pro něj tak charakteristický a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (Klub Publishing)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dětinský scénář, hloupé střihy a toporné herectví všech zúčastněných dělají z filmu téměř nedívatelnou podívanou. Dívky jsou vesměs hloupé a jejich jediným účelem je dostat se do potíží nebo ty potíže rovnou způsobit. Hudba na zabití. A to nakonec tu relikvii ani nesložili! SHRNUTÍ: Bylo mi úplně jedno, jestli Chan ty pády a skoky přežije nebo ne. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Ve 32 minutě filmu je při honičce rozbito auto Škoda 110 MB, Lada 1500 a VW Brouk " Flora ". Ve snímku, který si Jackie Chan sám režíruje je spousta střelby, kaskadérských kousků, výbuchů a humoru. Dokonce i hudební doprovod je ucházející. Asijský jestřáb se zde pouští do záchrany své bývalé lásky, kterou unesla divná sekta a výměnou požaduje tři božské relikvie. Dobrodružný akční snímek, který se lehce otře o archeologické vykopávky. Kvarteto černých bojovnic je boží a Jackie s nima má dost práce. Hudbu dělal Michael Lai a zazní zde třeba " Midnight rider " nebo ů Friend of mine " obě od interpreta se jménem H. Serizava nebo " Flight of the Dragon " v podání Jackiho Chana. Závěrečné titulky již tradičně nabídnou nepovedené a nebezpečné scény. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Poctivá old school Chanovina s klasicky kvalitnou akciou, kaskadérskymi výkonmi a gumeným Jackiem, ktorý ako vidíme v záverečných záberoch doslova riskoval život len pre dobrý záber. Humor na mňa zabral pomenej a všeobecne je Božská Relikvia na pomery Jackieho štýlu omnoho viac vážnejšia a dobrodružnejšia než býva zvykom. Za zmienku stojí ešte určite dobrá výprava (hrad Predjama a jaskyne v Slovinsku) vydarený záver s finálnym súbojom 1 vs 30 a autonaháňačka. Príbehovo to nie je nič extra a cítiť z toho aj menší rozpočet. Vo výsledku som sa ale i navzdory pár mínusom bavil dosť slušne. 75% ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Bozske Relikvie sa u mna radia na uplny vrchol Jackieho hereckej kariery. Perfektne namiesany kokteil humoru a skvelej akcie. K tomu jedno luxusne auto v ktorom sa skryva viac ako by ste cakali :D. Jackie Chan vo svojej vrcholnej forme. Co sa tyka pribehu druha relikvia sa mne osobne pacila este ovela viac :). ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jmenuji se Indiana Bond, ale v tomhle filmu mi říkají asijský Jestřáb. Vítejte v pohádce pro dospělé, nudné, nezáživné a dost často trapně humorné. Je mi líto, že se budete muset prokousat celou hodinou nepovedeného filmu, abych vás pořádně pobavil až vymazlenou rvačkou se čtyřmi nařachanými ženskými, to je totiž to jediné, co by vás na filmu mohlo zaujmout. A upřímně vás lituji, že budete muset přetrpět mého ultratrapného filmového kolegu.... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (17)

  • Jackie Chan si způsobil vážné zranění během scény, kdy skáče ze zdi na větev. Minul totiž větev a spadl hlavou na kámen. Od té doby má na pravé straně hlavy proraženou lebku a také špatně slyší na pravé ucho. (HellFire)
  • Stříbrný kabriolet, který řídí Jackie Chan, je prototyp Mitsubishi Colt Spider z roku 1984, který se však nikdy nedočkal sériové výroby. Ve filmu je díky dlouhodobé sponzorské smlouvě automobilky Mitsubishi s Jackie Chanem. (Raztubyl)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno