Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Jackie stratil pamäť a musí sa rozpamätať aké chujoviny že to predtým robil. Pri tom ešte cestovať hore-dole svetom a mlátiť zloduchov ktorí sa na neho vrhajú všade kam sa pohne. Nie je to žiadne veľdielo a má to pomerne pretiahnutú stopáž, ale hýbe sa to vcelku slušne a Jackie predvedie pár podarených hop-kop kúskov ( prebieha cez cestu, o vlások minie rozbehnutý kamión a skope zloduchov drevákmi ). Všetko neprekvapivo speje k záverečnej vymakanej bitke na streche mrakodrapu s dvoma frajerskými búchačmi čo machrujú, ktorý z nich dá Jackieho rýchlejšie dole. OK zábavka, ale Jackie už mal lepšie a napriek svojim kladom táto patrí k tým zabudnuteľnejším a priemernejším. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Věčně pobíhající nadrogovaný Číňan,který si sice zaslouží obdiv, ale také čeho je moc, toho je příliš(možná na tomto perfekcionismu má podíl to,že Číňané se snaží být ve všem nejlepší, ale jsou u toho potichu,zatímco Jackie je až moc vidět). Nevidím absolutně žádný důvod, proč přežívat veškeré jeho tríčky bez ujmy aniž bych si pořád nekladla otázku PROČ SE MU NIKDY NIC NESTANE???Proč pokaždé se všeho vybruslí?Nemám ho ráda. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Chanův standart, který ale na jeho jiné kousky ze stejného období (RACHOT V BRONXU, BLESK, TERČ) trochu ztrácí. První pořádné akce se dočkáme až v půlce a první pořádné chanovské bitky až po dvou třetinách filmu! Jinak je ale akce na tradičně vysoké úrovni (minimálně sešup po střeše mrakodrapu utkví) a ani zbytek s pár dobrými gagy vysloveně nenudí. Bohužel v tomto roce odstartovalo Jackieho hollywoodské období plné KŘIŽOVATEK a podobných konin, prokládaných slabými odskoky do Hongkongu (INSTINKT LOVCE, AGENT Z HONGKONGU). ()

Sign 

všechny recenze uživatele

Tak přesně takhle si představuji akční film, akce jak se rozjede, nemá konce, jen příležitostné pauzičky abyste si stačili odpočinou, děj je náhodou velice povedený, takový Jackiho Agent bez minulosti, Jackie zde opět hraje a nechápu stále jak někdo může tvrdit že ne, Jackie si prostě vytvořil svojí vlastní ikonu stejně jako Bruce Lee a to se cení, také je to rozhodně jeden z jeho nejnebezpečnějších filmů pro něj samotného(těch životu nebezpečných kousků je zde opravdu moc) a finální souboj je doslova bech deroucí, Bravo Jackie! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

V poušti je nalezen úlomek meteoritu, jenž má obrovskou ničivou sílu. Výzkumníci jsou po jeho nalezení přepadeni a odvlečeni vycvičenými bojovníky. Ti po ukončení akce odlétají vrtulníky z pouště. Netuší, že brzy mají být zlikvidováni. Scénář : Jackie Chan, Susan Chan a Lee Reynolds. Kamera : Hang-Sang Poon. Hudba : Nathan Wang. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme je vidieť číslo hotelovej izby 1954, čo je rok, kedy sa Jackie Chan narodil. (Peter-1307)
  • V roce 1999 vyhrál Jackie Chan cenu Hong Kong Film Award v kategorii nejlepší akční choreografie. (Rominator)
  • Film bol natáčaný v Namíbii, Južnej Afrike a Holandsku vo febrári a marci 1997. Lokality natáčania – Sun City v Južnej Afrike a Erasmus Bridge v Rotterdame v Holandsku. Ďalšie scény boli robené na mrakodrape Willemswerf v Beursttraverse, ktorý predstavoval Johannesburg. (Peter-1307)

Reklama

Reklama