Reklama

Reklama

Thriller 40

Trailer

VOD (1)

Tento dokument oslavuje 40. výročí vydání nejprodávanějšího alba všech dob, které získalo 8 cen Grammy. Nachází se zde archivní záběry z koncertních vystoupení, dále z natáčení videoklipu Beat It, ale především titulní skladby Thriller. Nechybí ani komentáře řady umělců. (Spidey3)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

pee-jay 

všechny recenze uživatele

Zajímavé části: baby Michael, Motown Show, vznik písně Thriller, vzpomínky Johna Landise a zejména dosud nezveřejněné rozhovory s MJ. Nejlepší částí je samozřejmě hudba, která se i po 40 letech velmi příjemně poslouchá. A mimochodem, album získalo v roce 1984 celkem 12 cen Grammy (nikoli osm, jak je uvedeno v obsahu), Michael Jackson osm a Quincy Jones čtyři (některé ceny patří skladateli, jiné producentovi). Oba navíc ve stejném roce získali další cenu Grammy za audioknihu E.T. (nejlepší nahrávka pro děti). ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Doplnok k 40. výročiu vydania remastrovaného albumu Thriller, o ktorom sa Will I Am vyjadril, že aj keby vyšiel dnes, stále by bol super moderný a nadčasový. A v tom je asi veľká pravda. Dokument už taký nie je. Je len oslavou. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Špeciálne premietanie dokumentu sa konalo v rôznych mestách po celom svete (Spojené kráľovstvo, Austrália, Kanada, Taliansko, Francúzsko, Nemecko, Švajčiarsko, Rakúsko, Latinská Amerika a Južná Kórea) v deň skutočného 40. výročia vydania albumu "Thriller". (Arsenal83)

Reklama

Reklama