No docela dobrej béčkovej horůrek s klasikem Belou Lugosim :-) Zápletka je následující: V jakémsi americkém zapadákově, kde lišky dávají dobrou noc operuje zločinecký gang vedený hypnotizérem Belou Lugosim, tvořený dále jeho pomocníky - Voodoo veleknězem Georgem Zucco a dvěma retardovanými bouchači z nichž jednoho si excelentně vystřihl John Carradine. Tento gang za pomoci důmyslné léčky unáší mladé dívky, které potřebuje pro jakýsi záhadný riuál. ___ Takže je to taková ta klasická naivní hodinová podívaná, kde je vidět nedostatek rozpočtu i nápadů, ale na druhou stranu nenudí tolik, jako jiné "skvosty" této doby (např. The Ape, Scared To Death, ...), a hlavně se tam vyskytují tři relativně známý a dobrý herci. Při některých dialozích jsem nevěřil vlastním uším :-)) a fanoušci Belova upřeného pohledu nebudou ochuzeni ani tentokrát a stejně tak si budou moct užít jeho shakespearovské recitace při onom výše zmíněném rituálu :-D :-D :-D No a ten vypointovaný konec fakt nemá chybu.(10.11.2010)