Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mocí opojený diktátor se snaží v post-apokalyptickém světě ovládnout sousední království. Proto se chce oženit s jeho vládkyní, krásnou princeznou, kterou má na diktátorův příkaz chytit bezcitný a chladný žoldák Warchyld. Princezna se o nebezpečí dozví a dává se na útek. Ale žoldákovo vojenské srdce změkne, Warchyld se zamiluje a nebezpečí hrozí krutému diktátorovi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Slabší kus. Nejvíc rozpačitě na mě působí snaha o jakési post-apo. Na mě to spíš působí tak, že na skladě našli spoustu vysloužilých kostýmů a kulis z jiných filmů, ovšem navzájem se k sobě moc nehodících. Tak si řekli: "To je úplně jedno, spatláme to dohromady a uděláme z toho jakože post-apo, aby se neřeklo." Takže si to tam hartusí horalové na koních, sem tam projede vojenský džíp a proletí moderní vrtulník, střílí se z moderních zbraní, ale sem tam se mihne v rukou proradného generála meč. Zkrátka mišmaš, navíc se špatným scénářem, kterýmu ani standartní výkon Dolpha Lungrena nepomůže. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tom je, že tenhle film, ktereje se odehrává v nějakým jakože postapokalyptickým totalistickým režimu, vypadá tak hrozně lacině ... Kdyby by to kdokoliv zkušenější natočil na dvorku starý fabriky, bylo by to snad i mnohem uvěřitelnější, než celá tahle záležitost s prapodivnejma kulisama. Ostatní věci, jako třeba scénář asi pitvat nebudu ... ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Mno, tak jsem to viděl. Naprosto nesmyslné bojové scény, kdy rebelové si všimnou přepadového komanda ve dvou džípech dřív, a stejně jejich samopaly míří vedle, kde rebelové čekají, až je roztrhají kulky, než by sami stříleli atd. Plus jalová historka, jak si zlý generál chce vzít princeznu, aby měl volnou cestu k trůnu (stačilo přece princeznu zabít a trůn převzít), a bývalý generálův voják se do princezny zamiluje. Jak to skončí, je jasné, a ani bojové nebo akční scény za nic nestojí. Velmi otravná je neustálá hudební a zvuková složka (každý pohyb s čímkoliv je doprovázen svistotem vzduchu). A aby nám bylo jasno, každé vozidlo má označení 666 - jakože generál je fakt ďábel. A co je všude zaparkovaných vozů s nápisem: Pozor, hořlavina, a co podobných bedýnek na každém kroku! Být to parodie, možná by se to nějak dalo zkousnout, ale tohle vypadá celé myšlené strašně vážně. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Kto čaká sci-fi, resp. post-apokayptiku, tak ten sa nedočká. Príbeh sa oohráva v nejakej fiktívnej krajine, v ktorej nejaký generál (výborný záporák Tagawa) si uzurpoval moc a sobášom s princeznou sa chce stať vládcom krajiny de jure. Lenže to by mu nesmel stáť v ceste Lungren, doterajšia pravá generálová ruka. A kedže Lungren nemá problém zaútočiť pomaly na celý vojenský odiel zoči-voči a útŕži tak maximálne jednu guľku niekam do končatiny, príbeh sa končí podľa očakávania - rozprávkovým koncom. Akcia je slabá a ani ten humor nejako nefunguje. A mimo hlavnej trojice postáv, tvoria ostatné postavy iba štatistov. ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Je to podprůměrný film, který postrádá kvalitní choreografii a scénář.Většina filmu se odehrává někde v lesích a souboje jsou k smíchu.Trailer byl zase sestříhán na superrychlý nářez, ale když si pustíte film tak je tam něco sem tam pár výbuchů, bum spadne vrtulník bum spadne druhý, většina soubojů je když Dolfík hledá princeznu a ta se stále zamotává do horších sytuací.Je to ten samý film typu Přímý kontakt (2009) film nepotěší, ale ani neurazí.Kvalita filmu 35% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Na začiatku i počas útoku na tábor povstalcov je vidieť ako vojaci pália s ručným protitankovým granátometom bez rakety, napriek tomu páchajú škody. (johnsnow)
  • V scéne, keď Lundgren oslobodzuje princeznú od obchodníkov, obchodníci pri stane umierajú najskôr v spomalenom zábere a o pár scén na to už v normálnom zábere. (johnsnow)
  • Počet mrtvých ve filmu je 109. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno