Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novým partnerem policisty Chrise Kennera se v boji proti zločinu stává Johnny Murat, který je jeho pravým opakem. Chris je plavovlasý běloch, vyrostl v Japonsku, i dnes ctí japonské tradice a pohrdá americkou kulturou. Johnny je Asiat, vyrostl v Americe, japonské tradice mu nic neříkají, zato si s chutí užívá všeho amerického. Zdá se, že jediné, co mají společného, je láska k bojovým uměním. Společně mají vyřešit sérii zločinů v japonské čtvrti a dostanou se přitom na stopu japonské mafie Yakuzy, jejíž nelítostná krutost a fanatická disciplína z ní dělá tu nejnebezpečnější na světě. A pokud ji řídí chladnokrevný Yoshida, platí to dvojnásob. Ten se právě vraždou původního majitele zmocnil klubu Bonsai a setnul hlavu prostitutce Angel, která ho zradila. Svědkem chladnokrevné vraždy byla zpěvačka Minako Okeya a Chris, který chce získat informace, ji s Johnnym v poslední chvíli zachrání před útokem zabijáků. Současně Chris zjistí, že to byl právě Yoshida, kdo před lety zavraždil jeho rodiče, a navíc se s Johnnym dostane na stopu nové, nebezpečné drogy, kterou chce Yoshida zaplavit město. Yoshidovi se sice podaří Minako unést, Chris a Johnny však nedbají jeho hrozeb, proniknou do jeho přísně střeženého domu a zpěvačku znovu zachrání. Yoshida, jehož ješitnost byla zasažena na citlivém místě, vyšle do ulic malou armádu s jediným příkazem - zmocnit se Minako, Chrise i Johna. V japonské čtvrti se rozpoutá nelítostná a krvavá válka. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (244)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Yakuza prostě v Los Angeles nemá šanci. Jednohubka od komandovského Marka L. Lestera, která dle mého soudu moc nefunguje. Dolph samozřejmě není bůhvíjaký herec, ale tady toho předvádí ještě daleko méně jeho parťák Brandon Lee. Přestože jeho hláška "Máte právo na smrt." byla docela fajn. Navíc se zde obdivně vyjadřoval o velikosti hrdinova mužství. Nevzpomínám si na období kdy bych Showdown in Little Tokyo vyloženě žral. Střih je často velmi zmatený a akce špičková, přestože jí není málo, taky není. Naši hrdinové mají několikrát vyloženě z prdele kliku, například když se dostanou ze slisovaného auta. Film zapadá přesně do konce 80. let, takže kozy, krev, hnusní záporáci a dušínovští klaďáci. 50% ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Je skoro k neuvěření, že jsem Zúčtování v Malém Tokiu tak dloho míjel. Jak už jsem napsal u Temného Anděla, na začátku devadesátých let byl Dolph v té nejlepší formě a dostával role v béčkách na které se dalo ještě koukat a bavit se, i když v tomto případě už musel být mozek opravdu po celou dobu z větší části vypnut a selektovat některé momenty nad kterými by asi za běžných okolností stejně zůstal rozum stát. Jinak ale pořádná dávka akce, v přijatelné stopáži a jako bonus, s vynikajícím Brandonem Lee. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že po tomhle filmu jsem si uvědomil, jak mi Dolph Lundgren v mým mládí neskutečně utekl. Pár jeho filmů jsem viděl, to ano, a možná mezi nimi bude i tento, ale v době, kdy jsem byl malej a měl jsem sjetou každou kazetu ve videopůjčovně mi nějak nedocházelo, že i on je jeden z předních akčních herců, kteří na konci osmdesátek a během devadesátek určovali klukovské sny. Zúčtování v Malém Tokiu je sice ptákovina, proto taky v žánru komedie, ale jako bojůvka je to dost slušná. Dolph a Brandon je v tomhle filmu super dvojka a bitky jsou natočeny tisíckrát líp, než se můžu kolikrát setkat v dnešních akčních filmech. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Trochu krátký akční trhák Dolph a Brandon se skvěle doplňujou a hláškujou co jen to jde..já se teda nasmál dost jejich hláškám ,,když se nenasnídám jsem fakt naštvanej" Brandon předváděl skvělé kopy a Cary-Hiroyuki opět role záporáka (jako vždy) ,,přineste mi hlavu toho blonďatého policisty!". Doplh společně s Brandonem proti Yakuze! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je to jízda! Lundgren v první třetině nosí pytlovitý kalhoty, v druhý třetině je nahej a ke konci má megakomickej samurajskej obleček. Ta jeho holka byla fakt nádherná a navíc se i svlíkla. Chvílema je vidět, že to už zestárlo, například u scény mučení elektrickým proudem jsem se fakt zagebil. Ovšem Cary-Hiroyuki Tagawa to koupil geniálně, to mi nikdo nevymluví. Na konec musím dodat, že po tomhle filmu mě sere, že Brandon Lee umřel, víc než po kterémkoli jiném. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Všetky meče použité vo filme boli repliky, s výnimkou jedného samurajského, ktorým Lundgren sekal bambus. (m.a.t.o.)
  • Dolph Lundgren ve filmu nosí a používá zbraň Desert Eagle, nebo také „Deagle“. Je to poloautomatická pistole izraelské výroby. (Jizni Tlapa)
  • Prvý Lundgrenov film, ktorý sa vo viacerých európskych kajinách a Japonsku nepremietal v kinách, ale vyšiel rovno na VHS. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama