Reklama

Reklama

Eurovision Song Contest 2024 - Národní kolo

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Národní kolo Eurovision Song Contest se letos poprvé v historii novodobé české účasti odehraje živě v pražském klubu Roxy za přítomnosti diváků. O přízeň hlasujících se utká pětice finalistů, kteří vystoupí živě se svou soutěžní písní. Vítěz národního kola se stane reprezentantem Česka na Eurovision Song Contest 2024 ve švédském městě Malmö a pokusí se následovat či předčit předchozí úspěchy. Pomocí hlasování v oficiální aplikaci ESC můžete o svém vítězi rozhodnout i vy. Večerem provází Adam Mišík. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Marze 

všechny recenze uživatele

Do pražského klubu Roxi chodím pravidelně. Žádny velký hit, ukazuje se, že u nás chbí hitmaker typu Karla Svobody. Písně neurazí, ani nenadchnou. Za vítezku tipuju Lenny. Ke shlédnutí v archivu České televize. Uvítal bych přenosy i z jiných zemí. Štěstí že rozumní lidé obnovili Zlatého slavíka, tedy jakousi hierarchii kvality. Ne všichni režiséři filmů jsou si rovni a stejně tak hudebníci. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Tady pro nějaké celkové hodnocení asi lepší si to nějak rozložit na menší komponenty. Pozice moderátora je dle mého tady úplně zbytečná, zvláště, když pro tuzemské vysílání je stejně z části nahrazena pozicí simultární překladatelky, což je něco, co se pro TV vysílání prostě nehodí. Mnohem lepší by bylo se na celého moderátora vykašlat a jen pomocí voiceoveru vždy představit dané číslo, nejprve v češtině a poté v angličtině. Samotné zpracování už pak bylo fajn, byl to v podstatě takový živý přenos koncertu, bez zbytečných okecávek. Řekl bych, že letošní výběr adeptů nebyl až tak silný, ale to se zřejmě projeví až na samotné ESC. ()

Reklama

Reklama