foto

Adam Mišík

  • nar. 7.5.1997 (19 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Adam Mišík je synem Vladimíra Mišíka, hudební legendy 60 a 70 let 20.století. Už od malička se věnuje herectví. Za zmínku stojí role Kuby v Krásce v nesnázích a nebo role raubíře v komedii Taková normální rodinka z roku 2008. Kromě filmu si zahrál v několika seriálech, výraznější role ztvárnil v Cestách domů (Ondra Dvořák), v Borgia (Goffredo Borgia) a v seriálu Život je ples (Kryštof).

Od roku 2010 Adam zpíval se skupinou The Colorblinds, v létě 2013 kapelu opustil a vydal se na sólovou dráhu. V létě vydal do světa svůj první singl Tvoje světy, ke kterému vznikl i stejnojmenný videoklip a téměř okamžitě si získal srdce desetitisíců fanynek, které založily společenství Mishix (spolek fanoušků Adama Mišíka). V současné době Adam pracuje na nové desce, v lednu 2014 vyjde jeho nový singl a v březnu 2014 začíná točit film Zatím dobrý, kde hraje jednoho z bratrů Mašínů.

Petr "tsatsiki" mareček

Herecká filmografie

2017 Zatím dobrý
2016 Ani ve snu!
Muzikál aneb Cesty ke štěstí
2015 Andílek na nervy
Reportérka (TV seriál)
V plamenech (E02)
2014 MY 2
2013 Strach
2012 Život je ples (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
Čapkovy kapsy (TV seriál)
Monsterproces
2010 Cesty domů (TV seriál)
Cukrárna (TV seriál)
2009 Biblická pátrání (TV seriál)
2008 Fredy a Zlatovláska (TV film)
Nebe a Vincek (TV film)
Rudý baron
Soukromé pasti (TV seriál)
Tajemství dešťového pokladu (TV film)
Taková normální rodinka
U mě dobrý
2006 Kráska v nesnázích
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2013 ČT Live: Karel Černoch - 70 (koncert)
2009 13. komnata Vladimíra Mišíka (TV film)
2008 Tříkrálový koncert (koncert)

TV pořady

2016 Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2014 Filharmonici na ulici (TV pořad)
Královny popu - Pocta legendám (TV pořad)
TGM: Talkshow Geni a Míši (TV pořad)
2013 Ceny Anděl 2012 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2013 (TV pořad)
Dé pětka (TV pořad)
Generace Y (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Srdce pro děti 2013 (TV pořad)
Tečka páteční noci (TV pořad)
2012 Drzá Diana (TV pořad)
Snídejte šampaňské (TV pořad)
7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2009 Zázraky přírody (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
1992 Medúza (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Ewa Farna - Na ostří nože (hudební videoklip)
2014 Adam Mišík: Já nechci víc (hudební videoklip)
2013 Tvoje světy (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2013 Tvoje světy (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace