Reklama

Reklama

Diplom pro majordoma

(TV film)
  • Francie A l’école des majordomes (více)
Francie, 2021, 56 min

Režie:

Emilie Refait

Obsahy(1)

Nové fenomény hotelnictví, gastronomie, cestování a životního stylu. Pohled do světa majordomů a komorných... Jak probíhá výuka špičkových majordomů a novodobých komorných? Dokumentární pohled do světa luxusního životního stylu. (Česká televize)

Recenze (3)

sator 

všechny recenze uživatele

...pro mě kterého žeru z misky a chodím v žabkách a kraťasech dokud se nerozpadnou .... okouzlující...😁 ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Člověk by neřekl, že i taková profese přežije do 21. století. V zásadě jde ale o skvělou přípravu některých hotelů a jiných zařízení, která už podobné pracovníky dávno mají, jen jim neříkají majordomus. Horší pak je, jak dlouho se tímto dá živit a zda je čas i na osobní život, když jste nějakému majiteli panství k dispozici 24 hodin denně 365 dní v roce. Chce to velkou dávku trpělivosti, ochoty a hlavně tolerance, protože ať už zákazníci nebo majitelé si mohou navymýšlet nejrůznější pí..viny a zároveň velkou porci fantazie a kreativity. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Hledání životního uplatnění. Absolventi nejsou na stážích na životní křižovatce, ale na kruhovém objezdu, odkud si mohou v klidu vybrat, aby se ocitli v pravou chvíli na tom nejlepším místě.  "Být majordomem znamená pracovat na těch nejlepších místech světa s celebritami" dozvíte se. Je to stresová práce, protože se nesmí dopustit žádné chyby. Ale mají čtyřikrát větší plat než já a k tomu spropitné.  Dokument na České televizi. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama