Reklama

Reklama

Diplom pro majordoma

(TV film)
  • Francie A l’école des majordomes (více)
Francie, 2021, 56 min

Režie:

Emilie Refait

Obsahy(1)

Nové fenomény hotelnictví, gastronomie, cestování a životního stylu. Pohled do světa majordomů a komorných... Jak probíhá výuka špičkových majordomů a novodobých komorných? Dokumentární pohled do světa luxusního životního stylu. (Česká televize)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Hledání životního uplatnění. Absolventi nejsou na stážích na životní křižovatce, ale na kruhovém objezdu, odkud si mohou v klidu vybrat, aby se ocitli v pravou chvíli na tom nejlepším místě.  "Být majordomem znamená pracovat na těch nejlepších místech světa s celebritami" dozvíte se. Je to stresová práce, protože se nesmí dopustit žádné chyby. Ale mají čtyřikrát větší plat než já a k tomu spropitné.  Dokument na České televizi. ()

sator 

všechny recenze uživatele

...pro mě kterého žeru z misky a chodím v žabkách a kraťasech dokud se nerozpadnou .... okouzlující...😁 ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Člověk by neřekl, že i taková profese přežije do 21. století. V zásadě jde ale o skvělou přípravu některých hotelů a jiných zařízení, která už podobné pracovníky dávno mají, jen jim neříkají majordomus. Horší pak je, jak dlouho se tímto dá živit a zda je čas i na osobní život, když jste nějakému majiteli panství k dispozici 24 hodin denně 365 dní v roce. Chce to velkou dávku trpělivosti, ochoty a hlavně tolerance, protože ať už zákazníci nebo majitelé si mohou navymýšlet nejrůznější pí..viny a zároveň velkou porci fantazie a kreativity. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama