Reklama

Reklama

Labužníci v kobce


Pečený bazilišek / Omeleta / Kakiage (E02)

(epizoda)
  • Japonsko Roast Basilisk / Omelet / Kakiage (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Marcille po probuzení ucítí lahodnou vůni a od Senshiho dostane lekci o vyvážené stravě. Parta pomůže dobrodruhovi, kterého otrávil bazilišek. (Netflix)

Videa (1)

TV spot

Recenze (3)

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé seznamování s charaktery skrze jejich nedokonalosti a pochybnosti a zároveň skrze jejich schopnosti a vášně. Je to skvělé, jelikož to je "lidské" a uvěřitelné a zároveň i zábavné. 80% ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně fajn a sympatická atmosféra přetrvává k mé radosti i do druhé a snad ještě lepší epizody, která opět nezklamala v chutných receptech na příšerky a ani v důkladnějším představování naší čtveřice hrdinů. Kromě opět nádherných míst, které velkého fanouška fantasy jako jsem já prostě vždycky potěší, musí padnout zmínka i o "surovinách na vaření". Jak u baziliška, tak mandragor se mi hned vybavily příslušné scénky z Harry Potterovské série a o to víc mě potěšilo, že Dungeon Meshi sice pracuje s těmihle klasickými fantasy stvořeními, ale dává jim zároveň jiný vzhled, vlastnosti i roli v celém ekosystému kobky, takže to působí stejně hodně originálně. 8.3/10 ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, celý koncept je vymyšlen, promyšlen a ve vyprávění uplatněn opravdu výborně a Trigger ho zpracovává v úchvatném, úžasně půvabném stylu. Trvalo to nakonec jen dvě epizody a ti opravdu odhodlaní (a už teď strašně sympatičtí) jedlíci mě maj pevně v hrsti... Ehm, když už jsme u toho, může mi někdo pomoct? Já jsem člověk, ne příšera! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama