Reklama

Reklama

Recenze (3)

Akira777 

všechny recenze uživatele

Konečně po dlouhé době, Ecchi Harém, hodně dlouho tu bylo jen samé Harémy, kde muži byli dokonalé bytosti a holky vlastně často jen nepopsané listy co mají být jen zamilované slečny, bez svých vlastních tužeb a snů, tohle se často děje právě u Isekai. Tentokrát i slečny mají zase své sny a tužby, něco chtějí a každá má vlastní osobnost. No a po dlouhé době se objevuje sice zase Ecchi, ale jen dobře, může to štvát jen puritány a lidi co vidí ženy jen v kuchyni. Navíc je to od tvůrce Akame ga Kill a trochu je to i vidět. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Ta letošní zimní sezóna je vážně nějaká divná. Nejdřív se nám tu objeví BDSM lesbické lolitky Mahó šódžo ni akogarete a teď tu máme jednoho z hlavních zástupců harémových ecchi mang posledních let (ve kterém navíc hlavní hrdina tráví hodně času s obojkem a na řetězu - takže taky trochu BDSM 🤦‍♂️) Chained Soldier. Mangu jsem zkoušel číst, ale je to na mě moc úchylné a jednosměrné ecchi (ale alespoň to dobře na tom papíře vypadá). Aby mě animovaná adaptace zaujala musela by přinést něco navíc oproti manze a to se tady bohužel neděje. Příběh nedoznal příliš změn, animace je vyloženě podprůměrná, souboje i hudba generické až běda. Tudíž nemám důvod toto dílko dále sledovat. Jen doufám, že to poslední úchylárna co tuhle zimu vypustí, protože už teď toho je až moc. 30% ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám docela ráda Akame ga kill!, předchozí anime autora tohoto seriálu, měla jsem, přestože neznám předlohu, určitá očekávání, alespoň co se týče zábavnosti. Zaujal mě i nápad: ve zdejší společnosti vládnou ženy, které mají možnost získat speciální schopnosti, zatímco z mužů se staly podřadné bytosti odsouzené k životu průměrných pracovníků bez možnosti jakkoliv si zlepšit společenský status. Pomocí téhle zápletky se dá i odůvodnit, proč by mělo v příběhu vystupovat tolik výrazných holčičích postav, zároveň mě hned zajímá, zda se společnost nějak postupně posune, budeme řešit třeba revoluci, nebo se hlavní hrdina bude snažit zlepšit si trochu životní šance a podmínky. No, asi jsem toho chtěla moc. Na Akame ga kill! se mi líbil začátek, protože příběh v jádru není sám o sobě unikátní, ale úvod umí dokonale zaujmout, což se tady nekoná. Seriál je prostě průměrná ecchi harémovka, z hlediska děje to do budoucna nevypadá zajímavě. Hlavní hrdina bude dále otrokem Esdeath, teda Kyouky a bude od ní dostávat ,,odměny". Ani postavy se zdaleka tolik nepovedly, má to být harémovka, ale vyjma hlavní hrdinky se mi žádná waifu nezalíbila, navíc pozvedám obočí u Nei, které je podle všeho jedenáct...??? Taky hlavní hrdina nemá moc co nabídnout, jeho ,,super schopností" je doslova uklízení...počkat co? Vzhledem mi připomíná Akiru ze Zom 100, akorát bez osobnosti. Jediné, co mě do budoucna zajímá jsou ostatní schopnosti, ale zatím tam byla jen ta, že můžete z lidí dělat otroky, takže nic moc :( Souboje jsou navíc skoro nekoukatelné. Už 2D animace není zázrak, ale ze CGI příšer vyloženě bolí oči. Netuším, zda za stvořením mangy a následně i anime, byl cíl udělat další anime klasiku, jak se již autorovi jednou v minulosti povedlo, nicméně s výsledkem nejsem vůbec tak spokojená. Na další díly se podívám jenom v případě, že by se hodnocení a ohlasy nějak výrazně zlepšily jinak: Po prvním dílu drop. 4.4/10 ()

Reklama

Reklama