Reklama

Reklama

Digitální (R)evoluce

(seriál)

Obsahy(1)

Dvanáctidílná dokumentární minisérie Digitální (R)evoluce z produkce TV V.O.X. mapuje potenciál digitalizace a její výhody i nástrahy. Na témata digitálizace měn centrálních bank, digitálních identit, kryptografie, bitcoinu, sociálních sítí, umělé inteligence a další se zaměřili moderátoři Cecílie Jílková a Jan Kohout.
Seriál představuje řadu zajímavých osobností ze světa financí, investic a technologií, jako jsou ekonomové Josef Šíma a Josef Tětek, analytici Pavel Ryba a Štěpán Drábek, hackeři Juraj Bednár, Pavol Lupták a Mário Havel, programátoři Daniel Steigerwald a Matěj Švancer, ale také vědec Tomáš Mikolov, investor Alex Pilař, bitcoiner a praktikující Stoik Pavel Macek a další.
Cílem seriálu je mimo jiné představit názory zástupců mladé generace vychované internetovou dobou, kteří se aktivně zajímají o budoucnost člověka v právě přicházejícím digitálním světě. (Rema)

(více)

Recenze (1)

Rema 

všechny recenze uživatele

První seriál mapující českou (a slovenskou) kryptokomunitu, pokud se nemýlím. Pro boomery, kteří u piva nadávají na to, že "ti mladí dneska stojí za hovno a akorát sjíždí Tik Tok" možná překvapivý pohled na trochu jiné mladé, kteří kupodivu dělají něco konstruktivního a mají v hlavě srovnané priority i morální hodnoty. V době, kdy to píšu, stojí btc 67 500 dolarů, to jen tak pro zajímavost. Třeba to za pár let bude směšně málo. Anebo moc. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama