Reklama

Reklama

Air Force One Down

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ako tomu už v pravidelných intervaloch býva ktosi unesie Air Force onééé, v krátkych pestávkach medzitým napadne Žltomodrý dom vo Washingtone Capitals a ako vždy všetko dobre dopadne (snáď na ojedinelú výnimku v seriály Homeland) a keďže girl powder tak tentokrát Štáty nezachráni John Rambo ale Džonica Rambica..ale hej, pár lepších akcií sa našlo ale toto je už tak otrepaná téma že to už nemá ako zaujať, prekvapilo že takticky nie je prezidentkou ONA, predsa len nasrať pred voľbami celý Arkansas, Texas a Kentucky nechce nikto. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Unést Air Force One nikdy nebylo jednodušší. Naštěstí tuhle nepříjemnost vyřeší dva padáky a seskok někde nad fejkovým Bulharskem. Následuje pokračování šablonovitého scénáře se zajmutím, zdrhnutím ze zajetí, setkání se tváří v tvář s hlavním záporákem a závěrečný twist, který už jen potrhuje celkovou béčkovost a naivitu tohoto filmu. A hlavní plusy? Akční, téměř až "johnwickovská" sekvence likvidace generálových poskoků a Katherine McNamara. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ano do velký míry to je s tímhle filmem tak jak se píše ve většině komentářů tady, ale mě to i přes ten lehce vylouhovanej koncept docela bavilo. Hlavně úvodní půlhodina byla svižná a slibná. Záporáci se tu moc s ničím nemažou a na nějaký rukojmí se tu moc nehraje. Jenom škoda, že postupně těch různých dějových lapsů začalo přibývat a i když jsem si po celou první půlku říkal, že za solidní a neurážející béčkový řemeslo ty tři hvězdy dám, ale na závěr už těch absurdních blbostí bylo až moc i v ranku podobnýho filmu, takže nakonec to průměrný hodnocení nedám, ale po některých komentech tady jsem se připravil na něco absolutně nekoukatelnýho, ale tak hrozný to určitě nebylo a člověka kterej tak nějak dopředu ví co od toho může očekávat to rozhodně nijak neurazí.45% ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem si myslel, že už se podobné filmy netočí, ale evidentně jsem se spletl. Tohle jsou trošičku devadesátky. Na druhou stranu musím říct, že podobný žánr filmu mám rád a pokud od filmu nic neočekávám, nejsem vyloženě zklamaný. Tady jsem opět nic neočekával a opravdu jsem nic nedostal. Air Force One Down je film nudný, kýčovitý, plný patosu, nezajímavý i nezáživný. Myslel jsem si, že 84 minut uteče jak voda, ale v tomhle podání se necelá hodina a půl jevila jako nekonečná. Moc tomu nepomohly ani herecké výkony. Pseudokozatá blondýna si tu hraje na nesmrtelnou hrdinku a, světe div se, ono jí to vychází. Jednu jedinou hvězdičku dávám za docela zajímavě, komiksově, zpracované souboje, kterých tu je nespočet a aspoň u těch je vidět alespoň náznakem, že tenhle film nemohl nikdo a nikdy myslet vážně. Nicméně jak jsem říkal na začátku, nevím proč podobné filmy i v roce 2024 vznikají. Všechno už jsme zkrátka viděli a myslím že další béčkový americký film o unesených letadlech už opravdu nepotřebujeme. ()

Reklama

Reklama