Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sobotní ráno je jako stvořené pro výlet do přírody spojený s lovem na medvědy. Spud ale dnes musí na přání maminky zůstat doma a starat se o zanícené průdušky mladšího brášky Wheezera. To je k vzteku, zvlášť když kamarádi tolik potřebují jeho oslíka k zapřažení vozíku. Nic naplat, Spud zabalí mastičku a vezme Weezera s sebou. Výprava se utáboří na břehu potoka a začne chystat oběd. Vajíčka nebudou, z těch se v teple u kamen vylíhla kuřátka, ale takové medvědí tlapičky, ty by bodly… (dopitak)

(více)

Recenze (2)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Humorný príbeh, takmer groteska, o bande malých detí, ktoré sa jedného sobotného dopoludnia vyberú na lov medveďa. Toho sa im síce uloviť nepodarí, ale počas 20 minút, čo trvá tento krátkometrážny film, sa im darí neustále vystrájať všeliake čertoviny. S využitím niektorých prvkov ešte z éry nemého filmu a naivným, ale zanieteným detským herectvom, má tento snímok svoje kúzlo. Pár krát som sa pri ňom i pousmial, čo som teda ani nečakal. ** ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Stan Laurel and Oliver Hardy and Friends: Featuring Our Gang (1930-1937). Počestná parazitovačka na věhlasu L+H, tentokrát docela vtipná, ač naivní. Nejlepší je kachna místo houkačky a důmylsný způsob, kterým se tento netypický klakson uvádí v chod :-) ()

Reklama

Reklama