Reklama

Reklama

Jmenuji se Lo Ki-wan

  • Jižní Korea Ro Gi Wan (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Lo Ki-wan se po útěku ze Severní Koreje zoufale snaží získat v Belgii status uprchlíka a narazí přitom na ženu, která je psychicky na dně a ztratila veškerou naději. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Sjoduk 

všechny recenze uživatele

Celkovo fajn zážitok, film je pomalý a postupne dokáže diváka vtiahnuť do deja, ktorý je pochmúrny vzhľadom na okolnosti života hlavnej postavy. Mohlo to byť však aj lepšie, keby sa poslednú polhodinu dej nezačal točiť okolo smutnej love story na pozadí gangsterskej prestrelky, na konci s happyendom. Toto si tvorcovia mohli odpustiť, ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Náročný film na sledování. Plný emocí a věcí, jak těch špatných, tak těch dobrých. Stejně jako zmaru a naděje. Je mi jasný, že tohle je film, který musí sednout do nálady, a i tak asi nesedne úplně každému. Ale já jsem moc ráda, že jsem to mohla vidět. Hezky natočené, skvěle zahrané, jo, bylo to moc dobrý. Asi si začnu dělat čárky, kolikrát jsem v poslední době bulela u televize. Tady nejenom na konci. Během čtení dopisu. Protože ta poslední věta...o tom to všechno je pokaždé. Na tom záleží nejvíc. Hodně dobrý film. Přeci jen, je to adaptace, takže většina základu je daná, ale ten zbytek je obalený krásně. ()

Reklama

SmileSun 

všechny recenze uživatele

Film má ponurý příběh, takže to nemusí být šálek čaje pro každého. Pro mě však bylo velkým lákadlem, že se hlavní role ujal Song Joong-ki. A samozřejmě jsem vůbec nelitovala, zahrál to excelentně, a hlavně tak věrohodně, že jsem „trpěla“ s ním. Byla to úplně odlišná role, než v kterých jsem ho viděla dřív a kdybych neviděla jeho tvář, tak bych snad ani nevěřila, že je to on. Má zkrátka ode mě velký palec nahoru 👏👍 Naštěstí je to pochmurno trochu vyváženo tím, že se společně s Choi Sung-eun snaží vzájemně zachránit. ()

Magicbaobab 

všechny recenze uživatele

Začátek byl super, ale spojení příběhů za mě nebyl nejlepší nápad. Bylo lepší a i syrovější, kdyby linka zůstala u Ki-wana, určitě by bylo stopáž čím vyplnit, kdyby se mu nepomohlo několika umělými nevěrohodnými berličkami, a zůstalo by to jako realisticky kruté a hutné drama. Nevím, kolik měl příběh té dívčiny společný s realitou, ale obávám se, že moc ne. A ta romantická linka už byla úplně wtf. Holku bych odkrojila, její část film hrozně srazila, a to, co se solidně budovalo 1/3 filmu dokonale spláchla do záchodu. Dávám ** za silný start. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film začal naozaj dobre a veci, ktorými Kiwan prešiel, boli super zaujímavé. Bol som vtiahnutý do deja, ale potom prišla druhá polovica filmu a príbeh dievčaťa so všetkými vedľajšími zápletkami a nútenou drámou, a k tomu sa mi nepáčilo ako do príbehu boli vsunúte gangy, ktoré boli zbytočné. Milostný príbeh na mňa nefungoval, nebol realisticky. 5/10 ()

Galerie (61)

Reklama

Reklama