Reklama

Reklama

Americká konspirace: Vražedná chobotnice

(seriál)
  • USA American Conspiracy: The Octopus Murders
Trailer
USA, 2024, 3 h 44 min (Minutáž: 49–67 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Novináře, který rozkrýval politické spiknutí známé jako Chobotnice, najdou mrtvého v hotelovém pokoji. O desítky let později se objeví podrobnosti o jeho práci a vraždě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Chobotnice je nekonečný labyrint plný lží, mrtvol, tajných služeb a amerických prezidentů. Celou pravdu se tedy už nikdy nikdo nedozví, a právě proto je ideálním podkladem pro konspirační dokument. Jeden novinář si už kvůli jejímu rozplétání život zkazil a sledovat jeho následovníky je skutečně fascinující. Z podstaty věci však není možné dojít k pořádnému závěru nebo alespoň nějaké satisfakci. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

moje hodnotenie neznamena, ze verim obsahu, pripadne konspiraciam. dokument je natoceny naozaj putavo. chalani isli do hlbky, paci sa mi sposob, akym je spracovany. a navyse som o tom v zivote nepocula, co je osviezujuce. ci chcem alebo nechcem, styri hodiny som sedela v kresle ako prikovana. ()

Reklama

Maraboy 

všechny recenze uživatele

Dokument vám žádné otázky nezodpoví, naopak spíše další vyvolává, klasická konspirační spirála, nicméně dobře zpracována. 60% ()

Durgas 

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať, čo je pravda, čo fikcia, z iných zdrojov som o tejto záležitosti ešte nepočul. Realita zrejme nebude tak bombastická, ako to miestami vyzerá. Rozhodne je to však zaujímavo poskladané a natočené. Ak sa už chce človek venovať nejakej konšpiračnej teórii, tak podobné veci sú rozhodne... príčetnejšie, než nejaké sorošoviny a židojašterie sprisahania. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama