Reklama

Reklama

Znovu se vracíme na planetu Gor - do světa, kde pod pečlivým dohledem všemocných královských kněží vedle sebe existuje primitivní i moderní technika. Minuly tři roky od doby, kdy Tarl Cabot přežil svou první vzrušující cestu na opuštěnou opačnou Zemi. Nyní je přemístěn zpátky časem a prostorem do města Ko-Ro-Ba, kde čeká vášnivá a krásná Talena. Když je její otec otráven zlou čarodějnicí Larou, je Tarl předurčen k zločinu. Poté co uprchne z vězení, vydává se jako psanec na cestu divokých dobrodružství a bojuje s temnými a kouzelnými silami, které žijí v tomto zakázaném světě. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (3)

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Druhé dielo Cabotovho dobrodružstva skončilo fiaskom. (Bodka.) Akože celý ten príbeh a koncepcia filmu patrí do kategórii „B“. Trochu pozitíva je možné aspoň povedať o hudobných momentoch (hlavne krátky gitarový riff počas scény, ako malý priateľ Cabota ukradne šaty a „prezlečú“ sa). Záver však totálne všetko pokazí (a tým pádom celým film posune do najnižšej kategórii). To finálové „vyvrcholenie“ príbehu, ako porazia Xenosa a princeznú Laru, je ukážkou bezradnosti a chýbajúcej (aj tej minimálnej) fantázii zo strany tvorcov. Sú to silné slová, ale jednoducho to neviem inak povedať. Kvôli tomu dávam najnižšie hodnotenie (inak by to mohla byť aspoň jedna malá hviezdička). P.S.: Pekné slecčny, hlavne nebojácna otrokyňa. Osobné hodnotenie: 42% (odpad!) ()

Reklama

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Jednička byla úděsná nízkorozpočtová "parodie" na fantasy a existence druhého dílu se tak dost těžko ospravedlňuje. Pokud tedy pomineme jako důvod znovu navléct Rebeccu Ferratti do minimalistického koženkového kostýmu, protože to by tu musela dostat více prostoru. Druhý Gor vypadá profesionálněji, než první díl (což ještě mnoho neznamená), nicméně návdavkem se v něm nic neděje, takže ve finále vyzní úplně stejně. Srágora, ovšem z rodu těch, na kterými se spíš pousmějeme, než že by člověka rozlítily. Docela dobrej trash elektro soundtrack od taliánskýho matadora Donaggia. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Natáčané súbežne s filmom Gor (1988). (beso74)
  • Záverečná scéna bola natočená v Juhoafrickej republike. Preto majú poznávacie značky áut na konci písmeno T (provincia Transvaal). (beso74)
  • Za prvých 10 minút filmu je meno hlavného hrdinu - Cabot - vyslovené viac ako 55 krát. (beso74)

Reklama

Reklama