Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ač se blíží odchod do důchodu hlavy rodiny, nemá Raj ani pomyšlení, že by si měl schovat nějaké finance na důchod. Peníze totiž považuje jen za prostředek, jak vykouzlit úsměvy na tvářích svých čtyřech odrostlých synů, kteří již žijí vlastním životem. První třetina filmu se tak nese v pohodové idyle o tom, jak různé generace s různými názory spolu mohou skvěle vycházet. Jenže v důchodu oba manželé zjistí, že si nemohou dovolit to, co dříve a tak se rozhodnou bydlet u svých dětí. Ty ale rozhodně nadšené nejsou a rodičům začnou působit peklo na zemi. (bolly.cz)

(více)

Recenze (5)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná bollyklasika s Amitabhom a Hemou, ktorá tu ale vôbec nevyzerala na babičku dospelej vnučky, príbeh starších manželov, ktorí pokiaľ synov podporovali finančne mali ich lásku a neskôr im boli na obtiaž. Salmana si tu moc divák neužil. Film poukazuje na stratu tradičných hodnôt a rodinného života, kde spolu žije niekoľko generácií a rodičia sú uctievaní ako Bohovia. Amitabnh sa takmer celým filmom pretancoval a aj hudba bola veľmi pekná. Takmer tri hodiny, ale pekné, nie nudné, zaujímavé. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Pohádková rodina se změní v pekelnou, když postarší rodiče najednou chtějí, aby se o ně za celoživotní starání pro změnu začaly starat děti. Oč byl začátek harmonické rodiny přeslazený, o to hlubší byl pád. Amitabh i Hema dojímavě zahráli výrazy rodičů, kteří jsou si půvdně jistí, že je děti milují a najednou zjistí, že to tak není. To bylo jak facky na jejich tvářích. Na druhou stranu si ale každý z nich i ve vyšším věku dokázal najít svůj vlastní svět a neviset jen na dětech. Raj vlídnou kavárnu a babička v sobě objevila akční hrdinku. Pak přišel pohádkový konec a zvonec. ___ Milý, moralizující film. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama