Reklama

Reklama

Den strávený v Zoo

  • USA A Day at the Zoo
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 1939, 7 min

Režie:

Tex Avery

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ak sa prekúšete týmto starým, nudným, krátkometrážnym filmom až do konca, tak budete mať možnosť zhliadnúť niekoľko druhov zvierat, ktoré obývajú podivnú, animovanú Kalama ZOO. Konkrétne sú to: vlk, niekoľko dromedárov, dva jelene, piati skunkovia, opice, kuna, lev, žirafa, tri biele králiky, sova, papagáj, holub, drozd, pštros, slon, dvaja pantery, divá mačka... "Den strávený v Zoo" ma moc nepobavil. ** ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi komentáře, které se tady pozastavují nad tím, že tento film není příliš poučný a vůbec ne vhodný pro děti :) Aby taky byl, když ho točil člověk, který ho točil. V zoo Texe Averyho totiž žijí vlci v přirozeném prostředí (takže ve výběhu číhají před samotnými vchodovými dveřmi od domu), velbloudi hulí camelky, opice seřvou návštěvníka, který je chce krmit, sloni dovezení z Afriky už týden čekají na choboty a nepoučitelné provokatéry lvů postihne jediný možný konec. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 8/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 3/10/// +spoustu postaviček, různorodá zvířátka, kdysi i poučné pro děti -dnes však zastaralá animace, občas nepříjemná hudba, slabý děj/// V úvodu zazní klasická znělka a ustředním motivem je poučná pouť po zoo. Ovšem víc toho film nepřinese a v dnešní době bych jej nejmenším ani nedoporučil. Mají mnohem více lepších animáků a nebo prostě stačí když zůstanou u Toma a Jerryho. Výpovědní hodnota je dnes tedy spíše nulová./// Celkem 49%/// PS: tohle jsem už viděl i jako malej, nebo alespoň něco podobného. ()

FoxMulder 

všechny recenze uživatele

Násilná zábava naprosto nevhodná pro děti. Zvířátka se vzbouří proti utiskovateli, který se k nim chová vyloženě hnusně, aby se k němu taky nakonec zachovala vcelku hnusně. Morální poučení nikde a co se týče výchovné stránky, tak se není čemu divit, že se ve Spojených Státech střílí ve školách... ()

Reklama

Reklama