Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Wessinger (Prochnow) zneužije výzkumu doktora Mattleyho (Dacascos), jehož cílem měl být nový lék a s jeho pomocí v džungli oživí krvelačného netvora z domorodých legend, Balacau. Mattley spolu s agentkou CIA Sommersovou musí Wessingera a jeho pochopy zastavit dřív než monstrum prodají jako biologickou zbraň... (choze)

Recenze (71)

Fox85 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza hrůz. Vezměte scénář napsaný odchovancem ústavu pro mentálně choré (který je ale velký fanoušek Vetřelce a Predátora), přidejte absolutní neherce a jednu známější "hvězdu" jako návnadu (zde Prochnow), rozbijte kasičku svojí dcery a za ty peníze natočíte lepší film, než je tento. Nejspíš existují ještě horší filmy, ale stejně je to odpad jako vyšitý. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatuju, že svého času to tenhle videošrot dotáhl až do našich kin a to ve stejném roce, kdy v nich úřadoval i spřízněný a samozřejmě mnohem lepší Hyamsův RELIC. Už český distribuční slogan nás připravuje na "něco z Vetřelce, něco z Predátora, něco z Terminátora" a předjímá tím hlavní zdroj zábavy při sledování filmu a sice rozpoznávání odkud co bylo vykradeno. VETŘELEC (souboj s monstrem v uzavřeném prostoru, vetřelcoidní look monstra, chlapeček utíkající před ním kanálem jako Newt... ) a PREDÁTOR (pohled monstra, schopnost zneviditelnit se, finální "pravěký" souboj s ním v džungli... ) jsou jasné a nakonec jsem se dočkal i zraněného černocha z T2, co odpálí základnu a dokonce scény z JURSKÉHO PARKU. S tímhle ale problém nemám, ten mám s tím, že je to celé hrozná nuda. Mark Dacascos sem byl bohužel obsazen jen kvůli exotické tváři a ani jednou si nekopne, to Jurgen Prochnow odvedl docela zábavného záporáka. Takže za něj a za akční finále s maketou helikoptéry ( najdete zde - http://www.youtube.com/watch?v=k2jBDVs_LOo ) půl hvězdičky. Distribuce u nás: Video-Spoj. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Sežrala jsem přes víkend na své poměry abnormální množství zeleniny a málem jsem se vysrala z podoby... Ale možná jsou v tom květák, paprika, brokolice, cibule a lilek nevinně, možná jen stačilo odpustit si zážitek ve formě "D.N.A. (zkratka: Demence*Nausea*Absurdita) - Stvoření sračky" a má střeva mohla zůstat v obvyklém, víceméně neškodném režimu. Odpad neudělím ze tří důvodů: A) Věděla jsem do čeho jdu a svým zvrhlým způsobem se u toho bavila. B) Občas tam byly hezké krajinky. C) Viděla jsem nedávno v čumibedně i horší věci, vedle kterých tenhle americko-filipínský chrchel vyhlíží jako vkusný čekatel na Oscara. Takže ode mě je to blahosklonných 15%, doprovázených nevěřícným chechtáním, takřka neustálým ťukáním na čelo a ústících v nezanedbatelný příspěvek do žumpy. ()

ZdenoMolnar 

všechny recenze uživatele

Tak...Ako fanúšik PREDATORA, VOTRELCA A TERMINATORA.Som tieto filmy videl mnoho krát.No v tomto filme DNA som našiel toľko skopírovaných scén z tých filmov,že som skoro ondlel musím,ale podotknúť,že tento režisér kopíroval tak dokonale že úplne zbadať,ktorý kúsok je z ktorého filmu ukradnutý.Tento film sa mi ľúbi preto lebo spojiť 3 kinofilmy do 1 sračky je proste sranda... ()

Shakeus odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný film, kterému dominuje jeden neuvěřitelně špatný trik. Hrozně jsem se nudil a už tu kravinu chtěl vypnout, když tu náhle, kousek od hlavního hrdiny spadne, asi na čtyřech snímcích, helikoptéra. To mě dokonale pobavilo, něco tak neskutečně špatného jsem snad nikde jinde ještě neviděl. Takže i u takového filmu se člověk může na několik minut zasmát. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama