Vesmírní křižáci

Komedie / Sci-Fi

Německo, 1994, 100 min

Klaus Knoesel

• Terva

Lehká nenáročná německá sci - fi komedie. Nikdy však více.(22.3.2012)

• Britrik

Slaboučké jak pigi čaj. Několikrát jsem se zasmál (té roztomilé středověké anglické buranské povaze), nekolikár zamračil nad zbytečnou lascivností. Slabé dvě hvězdičky. Překladatele zastřelit. Co je to transsubstancializaci. Existuje pouze transsubstanciace.(7.7.2011)

Film natočený na základe románu jedného z najväčších spisovateľov SCI-FI na svete - Paula Andersona, aj keď treba priznať, že s knihou toho až tak veľa spoločného nemá. Zábavné sledovanie, ako anglický stredovekí rytieri obsadili kozmickú loď mimozemšťanov a vydali sa na nej na krížovú výpravu do Jeruzalema - len na miesto Jeruzalema skončila na úplne neznámej planéte. Ale keďže hrdí rytieri sa nevzdávajú, pustia sa do boja s celou planétou "krpatých červených diablov", ako nazývajú mimozemšťanov. Zábavné, aj keď by sa z tejto témy dal získať oveľa väčší potenciál, triky na veľmi slušnej úrovni. Celkom dobre som sa pobavil.(7.6.2011)

Križiaci vo vesmíre? Solídna B-čková komédia.(3.3.2009)

• noriaki

Prostoduchá sci-fi komedie která vypadá jakoby osmdesátá léta dorazily do Německa až v roce 1994. Předloha z pera Paula Andersona je docela slušná, ale tohle zpracování nedopadlo moc dobře. Béčkovost by nevadila, ale scénář vyniká jenom stupiditou a nevtipností. Ve skutečnosti nefunguje skoro nic, kromě roztomile brakového vizuálu.(8.3.2012)