Plakáty
Bláznivá americká komedie o nešikovném technikovi, který se stal hrdinou první výpravy lidí na planetu Mars. (oficiální text distributora)
Radyo
Koukat se na to dalo, to jó, ale humor mi přišel místy docela dost infantilní. Nezachrání to ani ksichtící se Harland Williams v hlavní roli, ani opičák, jenž Williamsovi v hereckém umění docela zdatně konkuruje.(8.8.2003)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $15,448,043║Tržby Celosvetovo $-║(16.2.2010)
JimmyL33T
A já mám celý svět na dlani.. a já mám celý svět na dlááááníí..(13.6.2008)
tomeek
Místy blbé jak tágo, jindy zase úplně "hilarious" :D(7.7.2010)
adamo_znk
dvě hvězdy za část filmu, kdy se musí Harland Williams několik měsíců zabavit v kosmické lodi uplně sám, protože do jeho mrazícího boxu vlezla opice - dobrej nápad(10.9.2006)
LadyVader
Skvělá komedie, Mars nemohl být "dobyt" lépe. Kdoví, jestli na Měsíci taky nevisí trenky :-D.(15.7.2010)
asirtes
Dosť magorský úlet pre večné deti, možno aj tie ostatné. Štýlom humoru niekde medzi Willom Ferrellom a Sandlerom, našťastie bližšie k Ferrellovi. Miestami neovládateľne vtipné, zabalené ale do krutého dobového klišé ako sa patrí. Al. nepatrí?(22.5.2012)
Trolejbus
Absolutní šílenost, žeru to...........(30.12.2006)
missbee
Už si ani nepamatuji, kdy přesně jsem Rakeťáka viděla poprvé, hádala bych to tak na jedenáct let. Od té doby si Rakeťáka pouštím, kdykoli se potřebuji rozesmát – ta komedie je totiž tak úžasně šílená, že si nemůžu pomoct. Freda Randalla budete buď milovat, nebo nenávidět, jinou možnosti si nedokážu představit. Já patřím k té první skupině od té doby, co seděl v pračce a točil se a motal se a...(15.10.2008)
dopita
Správně zhovadilá komedie která obsahuje humor tak pitomej, až je vtipnej.(10.1.2009)
stansrac
neuvěřitelně stupidní humor, těžko říct co mě na tom tak bralo, ale ve své době sem se tohoto kousku nemohl nabažit. když o tom tak přemýšlím dost se divím, že véháeska takový nápor ustála. skoro nostalgicky hodnoceno 50ti procenty.(5.1.2009)
G_I_S_M_O
Já mám celý svět na dlani..(28.5.2007)
eugeene
tak úchylná komedie, že musím dát 5.(18.3.2008)
Pjotrik
Tahle šílenost má prostě několik supervtipných scén, které si i po deseti letech pamatuju. Nejlepší je,když Raketák zpívá světu..."A teď Čína!!" Takže dávám 70%.(11.10.2010)
RoB23
Tak tohle bylo moc infantilní i na mě. :-)(14.3.2012)
Lea.inJuly
Tři a půl hvězdičky za krásně praštěnou postavu Freda Randalla:) No uznejte, takovýho geniálního debila nezahraje jen tak někdo:-D Teda smála jsem se jak tele:) P.S.: Já to nebyyyl:)))(18.9.2009)
ájulinka
Tak tenhle film mě fakt dostal... Inteligentní a vtipný film, jakých je dnes už pomálu. Miluji scénu s raketkovým perníčkem... :D Co se týče Harlanda, jeho výrazy jsou opravdu hodné nějakého maniaka... A ač jeho postava byla takové trdlo, hrozně jsem si ho během fimu oblíbila... Navíc si myslím, že v téhle postavě se snad alespoň trochu najde každý, neboť kdo nikdy neměl nějaký velký sen... =) Tedy to shrnu: příjemná nenáročná komedie bez vulgárních prvků..(11.2.2010)
Jacquouille
Naprosto nekriticky dávám 5*,jinak bych asi dal 4*(ať už je to tady shozený jak chce),ale hlavně ze sympatií k Harlandu Williamsovi,kterej tady dostal asi jedinou hlavní roli v životě(nevím to jistě,ale já si ho pak vybavuju akorát jako poldu v Blbý a blbější,kterej pije moč :-))) ),tak za 5*(27.2.2012)